salut, cine cineva o firma care ofera host pentru jocuri? caut o firma serioasa, nu vreau sa am probleme de nici un fel
salut, cine cineva o firma care ofera host pentru jocuri? caut o firma serioasa, nu vreau sa am probleme de nici un fel
Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.
Iti recomand hostico, eu am la ei un site de jocuri si nu am avut nicio problema, ofera seriozitate si servicii foarte bune.
Ce fel de cont te intereseaza, share, vps, dedicat?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Majoritatea site-urilor de jocuri din romania sunt hostate la nshost .ro , nu stiu cat sunt de buni, nu am avut host de la ei dar odata ce nu a plecat nimeni de la ei ma gandesc ca sunt buni, eu am de la hostgator si merge destul de bine pentru jocuri.
m-am exprimat gresit si nu ati inteles ce vreau. imi trebuie pentru un server de samp, adica server de pentru acest joc.
Cei de la krond .org au ceva vechime in servere de jocuri.m-am exprimat gresit si nu ati inteles ce vreau. imi trebuie pentru un server de samp, adica server de pentru acest joc.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
quality-host.ro : de aici iau marea majoritate![]()
@felix, nu stiu de ce fac atatea greseli
pana la urma am cumparat de la 69host.ro
multumesc
Am o precizare in cazul in care pe viitor te lovesti de un "hop" de genu.
Intr-o vreme si eu am tot cautat pentru ca vroiam sa-mi deschid o comunitate de jocuri, si dupa muuulte muuulte cautari am ajuns la concluzia ca mai bine iti cumperi un dedicat de la o firma serioasa, nu cauti oferte cu preturi mici si chestii, pentru ca la urma urmei tu vei avea de suferit din cauza calitatii. Si asta o spun din propria experientaTotusi intai trebe sa stii exact cam ce servere doresti sa hostezi si pe urma sa incepi sa cauti care sa-ti satisfaca asteptarile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)