Va salut,
Se poate sa-mi dati cateva recomandari unde pot pe .Ro sa hostez o retea proprie de bloguri, iar fiecare blog sa fie hostat sub IP diferit? Ceva preturi.
Multumesc de ajutor,
Va salut,
Se poate sa-mi dati cateva recomandari unde pot pe .Ro sa hostez o retea proprie de bloguri, iar fiecare blog sa fie hostat sub IP diferit? Ceva preturi.
Multumesc de ajutor,
Ce Host Romanesc Folositi?
Majoritatea ofera ip-uri suplimentare contra cost. Daca nu au afisata aceasta optiune pe site trimite-le un mail.
Am gasit o firma recomandata de un coleg de pe forum, am trimis email pentru raspunsuri suplimenatare.
Mersi,
Preferabil sa iei conturi de la firme de hosting diferite, deoarece sunt si alte elemente ce te identifica drept acelasi proprietar (de exemplu NS)
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Salut,
Te rog daca poti sa imi trimiti un email pe sales@brainhost.eu cu ce ai nevoie mai exact si la ce te referi prin retea de bloguri. Ip-urile le vrei fiecare din clase C diferite sau nu conteaza vrei doar sa fie dedicat?
Astept mailul tau sau raspunsul aici si iti voi raspunde cat mai rapid.
Sfatul meu sa iei IP-uri cu cel putin calse C diferite. Daca ti se oferta doar clase D diferite atunci nu are rost.
In Romania e cam greu sa gasesti hostig cu mai multe IP-uri de clase C diferite...dar probabil nu e imposibil
Eu am lucract cu SEO hosting with CPanel, fantastico, softaculous and multiple C class IP's. - ExpertWebHost.NET si sunt multumit de serviciile lor (au chiar si IP-uri de clasa A diferite).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)