O sa raspund si eu prin prisma unui client care nu are cunostinte tehnice (in acest domeniu) foarte avansate, insa care foloseste genul acesta de servicii de ani de zile (si am testat cateva firme mari din RO).

Pentru mine conteaza foarte mult:
1. suportul tehnic (rapiditate, rezolvare probleme).
2. calitatea serviciilor (ok, inteleg ca fiecare firma de acest gen se poate confrunta cu diverse situatii neprevazute, si accept acest lucru. Totul e sa nu devina obicei). Altfel spus, uptime, respectarea conditiilor contractuale etc.
3. Pretul este si el important, dar nu pe primul loc. Colaborez de ani buni cu o firma care tine cont de primele doua puncte de mai sus, astfel ca accept sa platesc (cu buna stiinta) un pret ceva mai mare decat la multe alte firme din domeniu. Pana la urma, calitatea are si ea pretul ei.

Referitor la domenii, foarte multe le-am inregistrat tot prin firma respectiva. Am evitat situatii de genul acesta (unde nici pana acum nu am primit raspuns). Iar daca pe viitor voi avea nevoie de alte servicii (certificate SSL etc), tot la ei apelez. Motivele le-am expus mai sus.