Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: host29.com feritiva

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data īnscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vārstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit host29.com feritiva

De 1 an de zile am un luat un hosting secundar la host29.com pentru un site de sustinere, un host care sa imi asigure diversitatea de clase de IP-uri
    Acum cateva luni imi era virusat site-ul (wordpress) chiar daca era instalare curata fara plugin, am zis sa trec la un pachet superior unde au securitate mai buna. Am trecut si nu au mai fost probleme cu virusii.
    Cand am fost in concediu site-ul nu a mai fost accesibil, am primit email de notificare de la un serviciu de monitorizare, nu m-am alarmat, nu era un site important, m-am intors din concediu, am platit si factura urmatoare (scadenta in cateva zile) pentru a nu primi o replica de genul ca serviciul va expira curand si nu mai facem nimic.

apoi am deschis tiket sa imi rezolve problema, astept 24 de ore (la un hosting important faceam scandal daca nu raspundea in 2 ore) si nu primesc nici un raspuns, mai las o replica la acel, zic ca poate o fi fost in weekend si au sarit din greseala peste tiket, nici un raspuns, peste cateva zile iar adresez ceva intrebari, si iar fara nici un raspuns, trimit si email, nici un raspuns.

Inainte de aceasta problema, primeam rapid raspunsuri la tikete, si chiar nu inteleg de ce au aceasta atitudine.

Ieri incerc iar, data asta nu mi se incarca nici site-ul lor host29.com, initial am zis ca o fi si ei molipsiti de la astia mari care sunt atacati de anonymus, dar simptomele erau de blocare din firewall, asa ca intru pe un proxy, surpriza site-ul lor merge, al meu tot nu merge.

In concluzie, daca tot nu au avut chef sa imi raspunda la tiket mi-au blocat IP-ul din firewall sa nu mai pot trimite tikete, ceea ce ma infuriat la culme, mi se pare o nesimtire fara margini a celor de la host29.com

Am rugat un coleg sa ma lase prin remoteview sa trimit un alt tiket, a fost unul ceva mai dur, pana acum am fost politicos, astept un feedback

Am deschis si o disputa la paypal pentru recuperare suma platita, este o suma modica, dar de principiu.

Partea naspa este ca nu am un back-up complet, sa busit ceva in comp, si ei aveau o protectie si nu puteam sa imi setez un back-up automat printr-un script de WP.
    Imi este jena de colegii care au publicat articole pe acel site si acum nu mai beneficiaza de ele.

Eu doar va avertizez sa nu mai lucrati cu host29.com pentru ca riscati mult, chiar daca au preturi mici.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data īnscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Salut,

In primul rand "Sorry for your loss".
    Ai toate motivele sa fii suparat, dezamagit, scarbit in situatia ta. Nu stiu cine sunt hostaproape30.com si nu scriu aici sa iau partea nimanui doar o sa-ti impartasesc o experienta similara.
    Mergand pe teoria ca, nivelul de profesionalism al unei echipe este dat de valoarea celui mai slab (a se citi incompetent, rau intentionat) om din echipa, o sa-ti prezint un caz interesant:

Prin vara lui 2008 ma lua cravata de gat intr-o multinationala in pipera, unde, printre altele, ma ocupam si de incident management la nivel de datacenter.
    Activitatea zilnica presupunea si instiintarea in scris a clientilor daca se impunea o fereastra de mentenanta cu downtime. Toate bune si frumoase, avantaj clar noi ca 90% din clienti erau made in USA si fusul orar ne ajuta enorm. Bun.

Ce nu stiam noi era faptul ca unul dintre "colegi" era pe picior de plecare si conform teoriei: vremea trece-leafa merge, nu se mai alinia cu cerintele jobului si nici cu asteptarile echipei. Ce facea el? Nimic sau aproape nimic. Incerca si reusea sa evite orice contact cu clientii (asta bineinteles se traduce in "nothing to do") in ideea ca el va pleca si dupa el potopul.
    O sa va povestesc in alt episod cine a trebuit sa refaca situatia retroactiv pe ultimele 2 luni la n+1 clienti.

Asadar, ce am invatat eu din acel caz :
    - nu e sanatos ca 2 firme/companii sa aiba doar o forma de contact (asa numitul "single point of failure")
    - incearca mai multe canale de comunicare (telefon, fax , email) daca nu raspunde la mail, scrie-i sefului lui (daca nu il stii afla-l), suna-l, suna-l pe seful lui sau oricare alt contact. De multe ori se dovedeste ca problema este ignorata din cauze "umane".

Revenind la cazul tau: bineinteles ca ar fi normal sa se foloseasca sistemul de ticketing in rezolvarea situatiilor, din moment ce este prezentat ca o metoda de support din partea lor, dar nu cred ca doare daca incerci si ceva neconventional.

Bafta.. si asteptam detalii.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data īnscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vārstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu merita efortul de timp sa caut nu stiu cate canale de comunicare, in mod normal tiketele nu se citesc doar de o singura persoana, trebuie sa fie cineva care verifica de ce nu au fost rezolvate anumite tikete, de ce nu sa acordat o solutie, etc.
    Aici este vorba de atitudine de firma nu doar de un angajat.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vārstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Incearca sa mai insisti, macar se recuperezi continutul ce era pe site. Btw, foloseste-te de google cache si poate reusesti sa mai recuperezi o parte din continut.

Multa bafta!

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Probleme de acest gen cu raspunsul la tickete dupa cateva zile ,uneori din cauza ca i-am cautat eu desi au zis ca ma vor cauta ei am avut si eu cu o firma romaneasca, aveam un vps deci practic era ca si cum ar avea 100 de plangeri pe zi si numai eu nu contam,nu aveam pretenti de lux sa imi raspunda in aceasi zi, dar nici saptamana viitoare nu mi se parea ok...
    Toate acestea m-au facut sa apelez doar la firme cat mai mici, ceea ce mi se pare ironic as zice eu.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data īnscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    Probleme de acest gen cu raspunsul la tickete dupa cateva zile ,uneori din cauza ca i-am cautat eu desi au zis ca ma vor cauta ei am avut si eu cu o firma romaneasca, aveam un vps deci practic era ca si cum ar avea 100 de plangeri pe zi si numai eu nu contam,nu aveam pretenti de lux sa imi raspunda in aceasi zi, dar nici saptamana viitoare nu mi se parea ok...
    Toate acestea m-au facut sa apelez doar la firme cat mai mici, ceea ce mi se pare ironic as zice eu.
    N-o sa patesti asa ceva la o firma mare, cu reputatie gen hostgator, wiredtree, chiar si mxhost / intovps si altii de la noi. Dar, trebuie sa scoti un ban ca sa ai calitate, nu 2-5$ pe luna.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat īn original de Cristi G Vezi Post
    N-o sa patesti asa ceva la o firma mare, cu reputatie gen hostgator, wiredtree, chiar si mxhost / intovps si altii de la noi. Dar, trebuie sa scoti un ban ca sa ai calitate, nu 2-5$ pe luna.
    plateam 80 de lei pe luna,aveam vps la o firma romaneasca si o firma destul de cunoscuta.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data īnscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Pai, posteaza aici sa stim si noi despre ce firma e vorba. Eu am de la intovps si primesc raspuns in maxim 10 minute.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data īnscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu am de la hostgator si mereu mi s`au rezolvat problemele direct prin intermediul live-chat`ului de pe site. Au creat ei ticket, mi`ai trimis mail cu ce am raportat eu, mi`au spus ca au gasit problema si in cateva minute prmesc mail cu un raport foarte detaliat la ce s`a gasit si ce s`a facut.

Si nu e chiar scump, dar macar nu`mi fac griji. Cel putin pana sa vad cum a cazut godaddy nu`mi faceam
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

susp3kt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    21st March 2011
    Locaţie
    Tg Jiu
    Vārstă
    34
    Posturi
    44
    Putere Rep
    28

Implicit

La fel am patit si eu cu host28. La inceput totul ok, insa acum au trecut 3 saptamani de cand am deschis un ticket, si inca nu am primit raspuns.. Am renuntat la servicile lor. Am observat ca la hostingul free au licentele de cpanel expirate

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •