12th September 2012, 01:51
1 out of 1 members found this post helpful.
host29.com feritiva
De 1 an de zile am un luat un hosting secundar la host29.com pentru un site de sustinere, un host care sa imi asigure diversitatea de clase de IP-uri
Acum cateva luni imi era virusat site-ul (wordpress) chiar daca era instalare curata fara plugin, am zis sa trec la un pachet superior unde au securitate mai buna. Am trecut si nu au mai fost probleme cu virusii.
Cand am fost in concediu site-ul nu a mai fost accesibil, am primit email de notificare de la un serviciu de monitorizare, nu m-am alarmat, nu era un site important, m-am intors din concediu, am platit si factura urmatoare (scadenta in cateva zile) pentru a nu primi o replica de genul ca serviciul va expira curand si nu mai facem nimic.
apoi am deschis tiket sa imi rezolve problema, astept 24 de ore (la un hosting important faceam scandal daca nu raspundea in 2 ore) si nu primesc nici un raspuns, mai las o replica la acel, zic ca poate o fi fost in weekend si au sarit din greseala peste tiket, nici un raspuns, peste cateva zile iar adresez ceva intrebari, si iar fara nici un raspuns, trimit si email, nici un raspuns.
Inainte de aceasta problema, primeam rapid raspunsuri la tikete, si chiar nu inteleg de ce au aceasta atitudine.
Ieri incerc iar, data asta nu mi se incarca nici site-ul lor host29.com, initial am zis ca o fi si ei molipsiti de la astia mari care sunt atacati de anonymus, dar simptomele erau de blocare din firewall, asa ca intru pe un proxy, surpriza site-ul lor merge, al meu tot nu merge.
In concluzie, daca tot nu au avut chef sa imi raspunda la tiket mi-au blocat IP-ul din firewall sa nu mai pot trimite tikete, ceea ce ma infuriat la culme, mi se pare o nesimtire fara margini a celor de la host29.com
Am rugat un coleg sa ma lase prin remoteview sa trimit un alt tiket, a fost unul ceva mai dur, pana acum am fost politicos, astept un feedback
Am deschis si o disputa la paypal pentru recuperare suma platita, este o suma modica, dar de principiu.
Partea naspa este ca nu am un back-up complet, sa busit ceva in comp, si ei aveau o protectie si nu puteam sa imi setez un back-up automat printr-un script de WP.
Imi este jena de colegii care au publicat articole pe acel site si acum nu mai beneficiaza de ele.
Eu doar va avertizez sa nu mai lucrati cu host29.com pentru ca riscati mult, chiar daca au preturi mici.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama