Am cumparat recent un domeniu in limba engleza(primul) si vreau sa stiu daca am facilitati cumparand host de la Hostgator sau bluehost decat din romania,,, Si daca da, care ar fi cel mai bun host de afara si la un pret rezonabil..?
Am cumparat recent un domeniu in limba engleza(primul) si vreau sa stiu daca am facilitati cumparand host de la Hostgator sau bluehost decat din romania,,, Si daca da, care ar fi cel mai bun host de afara si la un pret rezonabil..?
blog in engleza, cu target .... ?
Daca ai ca target SUA, da, e ok un host in state.
Daca ai ca target Europa, iti recomand un host in UK. Lucrez cu eukhost de vreo trei ani iar serviciile sunt ireprosabile.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pai ancora principala este dog breeds, ce target are? Eu zic ca si europa si sua..
Pentru hosting USA, vezi si aici:
Am nevoie de recomandari hosturi ieftine din USA
Pentru domeniul blogdogbreeds.com mi-ar trebui host din Europa sau USA?
Iti trebuie host in US. Poti lua un pachet de la Hostgator. Exista un cupon de reducere asftel incat pentru prima luna platesti doar un cent.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am cumparat de la hostso.com cu 1 dolar/luna , US pe 1 an de zile. Multumesc tuturor
1 dolar dai, probabil 1 dolar face. just my 2 cents
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
securesignup.net UK si USA, in functie de preferinte, dar la fel iti recomand si eu in UK, target-ul este in mare general USA si Europa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)