Salut,
Imi poate recomanda cineva un site de unde sa pot inregistra domenii .ro sau .com ? Caut cele mai bune preturi deoarece trebuie sa inregistrez mai multe domenii luna aceasta.
Multumesc,
Paul
Salut,
Imi poate recomanda cineva un site de unde sa pot inregistra domenii .ro sau .com ? Caut cele mai bune preturi deoarece trebuie sa inregistrez mai multe domenii luna aceasta.
Multumesc,
Paul
Godaddy.com are preturi competitive pentru .com, (cupoane de reduceri) exemplu azi: PODFD412 (minus 35 %) si TUBE (un .com pentru 1,69 USD)
Esti sigur ca sunt bune aceste coduri de reducere? Problema e ca trebuie sa se decida clientul meu ce domenii o sa inregistreze si nu stiu daca apuc astazi sa inregistrez .com -ul
Poti incerca la Acip Hosting pentru domeniul cu extensia .ro . Stiu ca acolo o sa gasesti cel mai bun pret la aceasta extensie. Din cate vad pe site-ul lor si la .com si .eu este reducere.
La GoDaddy din cate vad eu domeniul .com este 11,99 dolari, insa poti incerca cupoanele de reducere specificate mai sus de catre utilizatorul 100R. Cel mai ieftin este .info ( doar 1,99 dolari )
O sa verific pe ambele site-uri. Multumesc
Uite gasesti aici: Unde inregistrati domeniile .ro "? un topic recent cu site-uri si poti sa vezi si raspunsul membrilor seopedia
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Multumesc Alvy, am gasit mai multe firme in acel topic. O sa vad astazi care ofera cel mai mic pret si o sa inregistrez primul domeniu .ro. Revin cu detalii dupa ce fac inregistrarea
Cu placere![]()
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Se poate inchide topicul. Astazi am inregistrat domeniul cu extensia .ro la Acip Hosting, deoarece acolo am gasit cel mai mic pret.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)