am domeniul Muzica-abc.eu si as dori o parere sau indrumare cum vreti sa-i spuneti despre ce as putea face cu el.Ce fel de site.(FARA warez)
am domeniul Muzica-abc.eu si as dori o parere sau indrumare cum vreti sa-i spuneti despre ce as putea face cu el.Ce fel de site.(FARA warez)
@bilutza- Pai, altceva ce-ai putea face. Incearca sa publici evenimente cu concertele artistilor, stiri, videoclipuri, interviuri, cat mai multe informatii despre artisti, etc. :-?? Idei sunt, dar e mai greu cu punerea in aplicare.![]()
Nimic interesant...
ai putea sa incerci sa faci niste topuri cu ce apare nou in muzica (melodii romanesti, straine, etc.), stiri despre artisti, proiectele lor de viitor, eventual si cateva demo uri ale melodiilor noi, chiar si un forum sau o posibilitate a utilizatorilor sa isi spuna parerea despre subiectele postate de tine, lucruri care sa atraga omul pe site si eventual sa-l tina ceva vreme acolo.
Cam ce buget de dezvoltare ai?
Merge inclusiv magazin online.
Daca te ajuta, arunca un ochi la scop site ca sa ai cat o clarificare a pasilor.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Afiliere pe legal mp3, cu pana la 30% comosion din vanzari. Daca ai un buget impresionant, un domeniu de calitate + plati cu cardul + PP + SMS = magazin de muzica legal
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
In locul tau as fi cautat ceva .ro daca as vrea sa fie promovat in romania, in orice caz , poti face multe cu orice domeniu , ... apoi sunt multe idei ..
1.Site cu info generale despre muzica , articole , stiri , clip-uri
2.Site despre istoria muzicii .. romanesti , cu articole - clipuri ....
3.Clipuri muzicale sau mp3 in ordine alfabetica
Incearca sa il personalizezi cum crezi ca ar fi mai bine .. depinde acum ce perspective ai .. scopul site-ului dupa cum zicea 1nesco ... ~bafta!
Poti analiza putin alte siteuri din domeniul muzical si poti combina cateva din ideile de aici in asa fel in cat sa faci ceva unic, in mare ar tr sa te gandesti ce lipseste iubitorului de muzica si sa oferi, restul vor veni de la sine (trafic, bani, etc) daca faci ceva atractiv.
O listă a-z cu anumite trupe, artiști, apoi albume, apoi piese, și la fiecare câte un articol frumos. : )
Baftă.
imi place ideea lui RCM si a lui Vitalie...combinate ar iesi ceva frumos.
Cred ca asa voi face ...si inca un lucru:ce platforma mi-ati recomanda?...ceva mai flexibil.
flexibil = wordpress
sau joomla, deși pe Joomla nu prea am experiență.
Dacă totuși folosești Wordpress, ai grijă ce template folosești.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)