@Bukum - Nu exista asa ceva. Ca nu ai vazut tu cand a picat este partea a doua. Daca nu pica niciodata inseamna ca are uptime 100%, ceea ce e imposibil. Un restart la server tot se da din cand in cand, sau se mai schimba o componenta, iar in acel moment e "picat".
Important e sa nu se intample frecvent.
@copilu_cc: Bineinteles ca nu are uptime 100%, din motivele pe care le-ai enumerat si tu, insa eu nu am reusit sa-l prind "picat" nici macar o data.
Va multumesc pentru raspunsuri. Daca cineva stie si provideri straini care sa ofere servicii de calitate va rog sa nu ezitati sa postati. O sa revin cu un raspuns probabil prin octombrie sau noiembrie, cand imi voi schimba hostul.
Ofer servicii de creare de conținut, mai multe detalii aici.
@Bukum - Ma bucur ca esti multumit. Ar trebui sa acordam mai multa importanta providerilor din Romania, pentru ca si aici sunt cativa care isi fac treaba si o fac chiar bine.
De acord 100% si as completa, inclusiv colegilor de pe forum.
Cu doua saptamani inainte de a-mi expira hostingul de la godaddy, am facut un mic studiu pe ofertele din Romania. Am gasit inclusiv oferte la preturi exagerat de mici, adeseori fara contact si fara referinte, alaturi de oferte la preturi mari, care promiteau insa multe.
In final, am ales un hosting in romania de la un coleg de forum, cu care am discutat in prealabil despre necesitatile mele. Fiind si om de seo, m-a ajutat foarte mult cu configurari in afara facturii, motiv pentru care il recomand.
Ca sfat general, fie ca e vorba de oameni de content, programatori sau servicii de hosting, incercati si ofertele colegilor, pentru ca am remarcat ca avem adevarati profesionisti.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
Sa avem grija la ce?
Pentru un blog iți recomand Gazduire web, Gazduire site, Inregistrare domenii Sunt clientul lor de mai bine de jumătate de an și sunt mulțumit.
Mai lucreaza cineva cu newhost.ro? Vad ca au preturi destul de bune.
Am folosit 5-6 ani mxhost. La un moment dat fost o promotie la hostway si pentru 20 lei m-am gandit "why not?". Mare greseala. Nu comentez calitatea host-ului, pentru ca nu am apucat sa ma folosesc de el. Am apelat la suportul tehnic, care a fost "pe langa". Eu solicitam ceva, ei raspundeau cu altceva.
Am revenit la mxhost. Nu stiu daca sunt cei mai buni (nu i-am testat pe toti), dar suportul tehnic isi face treaba bine. Inca o data se adevereste ca "daca ceva merge bine, nu-l repara".
PS Nu este un mesaj publicitar, ci doar o prezentare a unor experiente proprii.
PSS Am folosit acum multa vreme si serviciile de la Romarg. Nu tin minte sa fi avut probleme.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)