Nu stiu daca sunt chiar atat de putini cei care inca mai cauta hosting gratuit, cel putin in Romania. Ai fi suprins sa vezi cat s-ar complica unii doar ca sa nu plateasca 2-3 dolari lunar pentru un cont decent de hosting. Cred ca are mai degraba de-a face cu faptul ca foarte multi s-au mutat pe Blogspot (si Wordpress, dar mai putin) sau pe site-uri gen Ucoz.
Nu era cazul, era doar un simplu script bazat pe Ajax ce simuleaza plata online a unei taxe/impozit, script pe care l-ar fi rulat el de cateva ori, cat il studia sa vada ce face, si eventual intra si proful pe link sa se uite.
Am apreciat sincer oferta, dar ar fi fost urat din partea mea sa recurg la contul altcuiva de hosting, cand am si eu unul.
Pe un host gratuit altfel stateau lucrurile, ca ii lasam contul cu totul in grija si nu aveam nici un stres. Plus ca mai era si problema cu subdomeniul, ca una e sa vezi subdomeniu.freehosting.tld si alta e sa vezi subdomeniu.site.com. Unii profesori sunt mai paranoici, in special profesorul lui coordonator, care a facut ravagii la licenta, si poate veneau cu intrebari de genul "da' al cui e site-ul ala? e site-ul tau? sigur nu ti-a facut proprietarul site-ului proiectul?" si tot asa

Răspunde cu citat