Salutare,
Am gazduire pentru un site la o firma din Romania. Prin contract, ei se obliga sa-mi faca backup zilnic. Ei bine, in urma cu vreo 5-6 zile m-am trezit ca site-ul este cazut si cazut a fost vreo 3 zile. Nu prea au raspuns la ticketuri, apoi mi-au scris ca s-a defectat serverul si ca problema se va rezolva curand. Dupa inca o zi au pus sus o jumatate de site: lipsa fisiere, tabele din baza de date, sterse cronurile si setarile din Cpanel etc. Prostia mea imensa: nu am backup la acel site.
De atunci tot le-am scris si nici nu s-au sinchisit sa raspunda. Azi am primit in sfarsit un email cum ca investigheaza. Spre seara am constatat cu stupoare ca domeniul meu este redirectionat catre un alt site de joculete. Aveam peste 20.000 de pagini indexate in Google si aproape 1.000 unici pe zi. Ma astept ca Google ma va penaliza serios pentru toate aceste probleme.
Intentionez sa-i dau in judecata si sa-i pun sa-mi plateasca site-ul. Aveti sau ati avut experiente similare? Ce sa fac cu ei si cum sa procedez? In ce localitate pot sa-i dau in judecata, e OK in a mea de domiciliu, unde am si sediul PFA-ului pe care imi desfasor activitatea?
Multumesc.

Răspunde cu citat

(stiu un proces recent intre cineva apropiat si o companie de stat. i-a dat in judecata intr-un tribunal dintr-un oras mai mic din bihor si aia au cerut stramutarea la bucuresti pe motiv ca tribunalul din orasul mic n-ar fi competent pt cazul respectiv. Dar n-au avut castig de cauza.).
.