Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Mi-au pierdut site-ul

Vizualizare arbore

blueeyesromanesti este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Posturi
    304
    Putere Rep
    0

Implicit Mi-au pierdut site-ul

Salutare,

Am gazduire pentru un site la o firma din Romania. Prin contract, ei se obliga sa-mi faca backup zilnic. Ei bine, in urma cu vreo 5-6 zile m-am trezit ca site-ul este cazut si cazut a fost vreo 3 zile. Nu prea au raspuns la ticketuri, apoi mi-au scris ca s-a defectat serverul si ca problema se va rezolva curand. Dupa inca o zi au pus sus o jumatate de site: lipsa fisiere, tabele din baza de date, sterse cronurile si setarile din Cpanel etc. Prostia mea imensa: nu am backup la acel site.

De atunci tot le-am scris si nici nu s-au sinchisit sa raspunda. Azi am primit in sfarsit un email cum ca investigheaza. Spre seara am constatat cu stupoare ca domeniul meu este redirectionat catre un alt site de joculete. Aveam peste 20.000 de pagini indexate in Google si aproape 1.000 unici pe zi. Ma astept ca Google ma va penaliza serios pentru toate aceste probleme.

Intentionez sa-i dau in judecata si sa-i pun sa-mi plateasca site-ul. Aveti sau ati avut experiente similare? Ce sa fac cu ei si cum sa procedez? In ce localitate pot sa-i dau in judecata, e OK in a mea de domiciliu, unde am si sediul PFA-ului pe care imi desfasor activitatea?

Multumesc.
    Ultima modificare făcută de blueeyesromanesti; 22nd July 2010 la 00:39.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pierdut PR .. il declar nul
    De dojo în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st April 2007, 23:04
  2. Mi-am Pierdut Poza Cu Soacra!
    De vladimir în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th February 2006, 15:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte