Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: Hosting VIP pe Wordpress.com

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

multi vorbiti fara sa stiti, incearca cu solutii load balancer, cdn si cluster daca folosesti mysql

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Gianu Vezi Post
    multi vorbiti fara sa stiti, incearca cu solutii load balancer, cdn si cluster daca folosesti mysql
    Printre care si tu. Insa putina dreptate ai in ceea ce scrii aici si din ce ai mai vazut tu prin filme. Are un simplu WP si sigur e ceva gresit prin conf-uri nu are nevoie de load balancer, are un singur server, nici clustere nimic. Citeste si tu mai in detaliu inainte sa postezi. Astea se fac doar cand traficul e foarte mare, procesezi video, audio si altele.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

am luat si eu spike de traffic aseara de la CNN.com 28,000 unici in 4 ore. A crapat serverul de la hostgator. Cred ca nu ma mai lasa astia veci la ei

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    am luat si eu spike de traffic aseara de la CNN.com 28,000 unici in 4 ore. A crapat serverul de la hostgator. Cred ca nu ma mai lasa astia veci la ei
    daca e shared : normal ca nu

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Smile

Citat Postat în original de Adrian Poputoaia Vezi Post
    Printre care si tu. Insa putina dreptate ai in ceea ce scrii aici si din ce ai mai vazut tu prin filme. Are un simplu WP si sigur e ceva gresit prin conf-uri nu are nevoie de load balancer, are un singur server, nici clustere nimic. Citeste si tu mai in detaliu inainte sa postezi. Astea se fac doar cand traficul e foarte mare, procesezi video, audio si altele.
    prietene,daca si tu esti de parerea ca merita sa ti un site cu 300vu/minut pe monoserver esti un pic cam incepator. nu imi da mie linkuri de le wikipedia ca stiu ce inseamna un load balancer, + ca merge unge wp in load balancer cu 2 webservere in fata si un nas in spate si sa vezi ce treaba iasa, dar deja e prea mult pentru tine.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

prietene,daca si tu esti de parerea ca merita sa ti un site cu 300vu/minut pe monoserver esti un pic cam incepator. nu imi da mie linkuri de le wikipedia ca stiu ce inseamna un load balancer, + ca merge unge wp in load balancer cu 2 webservere in fata si un nas in spate si sa vezi ce treaba iasa, dar deja e prea mult pentru tine.
    Ma, tu cand citesti acolo pe Wikipedia despre clustere si alte minuni, iti place cand gasesti textul usor de citit? Cu semne de punctuatie si corect gramatical, astfel incat sa intelegi din prima ce vrea sa zica, nu la a 6-a recitire.

Intreb asta pentru ca si mie si celor de aici ne-ar place sa iti putem intelege posturile, mai din prima asa... nu la re-recitire.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    37

Implicit

Scurt si la obiect o sa fiu cu tine:
    - omul are un server destul de puternic care nu moare asa usor daca e configurat bine;
    - la load balancing are nevoie de 2 sau mai multe servere ce inseamna cost suplimentar si NU are de ce sa scoata banii aiurea din buzunar momentan, deoarece serverul pe care il are poate duce 1000 vizitatori unici pe minut lejer mai ales ca proceseaza chestii minore (text,imagini)
    - nu are nici o legatura platforma(in cazul asta WP) cu load balancing-ul si evident ca se poate face fara nici o problema si ca ar zbura;
    - stii ceva vag si ai zis sa iti expui parerea, ceea ce nu e rau insa omul are nevoie de sfaturi utile nu de cheltuieli inutile si alte lucruri sa il bage in ceata.

P.s: nu avem aceiasi turma de oi ca sa fim prieteni.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Domnule Mihai Gianu, cu tot respectul, mi-as dori foarte mult daca i-ati lasa pe cei ce stiu despre ce vorbesc sa dea sfaturi.
    Dvs din cate se observa stati prost atat cu sfaturile dar mai ales cu practica.
    Ca fost client al dvs stiu bine ce vorbesc.

Sandossu, in mod cert problema ta nu este nici de de la wp nici de la server.
    Numai bine!
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Poate interventia mea e tardiva, dar indraznesc sa sugerez Drupal ca si solutie de CMS bun la tăvăleală si trafic intens. Daca e bine configurat si ai loc de cache (memorie adica), vei fi surprins de performante.

In plus, la configurare poti 'dresa' Drupal sa renunte livrarea unor componente daca incarcarea este foarte mare.

Cu respect
    .:|:.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bug wordpress
    De Prometeu în forumul Client side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th November 2009, 06:02
  2. Wordpress MU
    De edy12006 în forumul Server side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th September 2009, 12:40
  3. Wordpress
    De pstefan75 în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th October 2006, 15:39
  4. hosting...
    De bart7simpson7 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 7th June 2006, 20:51
  5. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 17:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •