multi vorbiti fara sa stiti, incearca cu solutii load balancer, cdn si cluster daca folosesti mysql
multi vorbiti fara sa stiti, incearca cu solutii load balancer, cdn si cluster daca folosesti mysql
Printre care si tu. Insa putina dreptate ai in ceea ce scrii aici si din ce ai mai vazut tu prin filme. Are un simplu WP si sigur e ceva gresit prin conf-uri nu are nevoie de load balancer, are un singur server, nici clustere nimic. Citeste si tu mai in detaliu inainte sa postezi. Astea se fac doar cand traficul e foarte mare, procesezi video, audio si altele.
am luat si eu spike de traffic aseara de la CNN.com 28,000 unici in 4 ore. A crapat serverul de la hostgator. Cred ca nu ma mai lasa astia veci la ei![]()
prietene,daca si tu esti de parerea ca merita sa ti un site cu 300vu/minut pe monoserver esti un pic cam incepator. nu imi da mie linkuri de le wikipedia ca stiu ce inseamna un load balancer, + ca merge unge wp in load balancer cu 2 webservere in fata si un nas in spate si sa vezi ce treaba iasa, dar deja e prea mult pentru tine.
Ma, tu cand citesti acolo pe Wikipedia despre clustere si alte minuni, iti place cand gasesti textul usor de citit? Cu semne de punctuatie si corect gramatical, astfel incat sa intelegi din prima ce vrea sa zica, nu la a 6-a recitire.
Intreb asta pentru ca si mie si celor de aici ne-ar place sa iti putem intelege posturile, mai din prima asa... nu la re-recitire.
Scurt si la obiect o sa fiu cu tine:
- omul are un server destul de puternic care nu moare asa usor daca e configurat bine;
- la load balancing are nevoie de 2 sau mai multe servere ce inseamna cost suplimentar si NU are de ce sa scoata banii aiurea din buzunar momentan, deoarece serverul pe care il are poate duce 1000 vizitatori unici pe minut lejer mai ales ca proceseaza chestii minore (text,imagini)
- nu are nici o legatura platforma(in cazul asta WP) cu load balancing-ul si evident ca se poate face fara nici o problema si ca ar zbura;
- stii ceva vag si ai zis sa iti expui parerea, ceea ce nu e rau insa omul are nevoie de sfaturi utile nu de cheltuieli inutile si alte lucruri sa il bage in ceata.
P.s: nu avem aceiasi turma de oi ca sa fim prieteni.
Domnule Mihai Gianu, cu tot respectul, mi-as dori foarte mult daca i-ati lasa pe cei ce stiu despre ce vorbesc sa dea sfaturi.
Dvs din cate se observa stati prost atat cu sfaturile dar mai ales cu practica.
Ca fost client al dvs stiu bine ce vorbesc.
Sandossu, in mod cert problema ta nu este nici de de la wp nici de la server.
Numai bine!
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Poate interventia mea e tardiva, dar indraznesc sa sugerez Drupal ca si solutie de CMS bun la tăvăleală si trafic intens. Daca e bine configurat si ai loc de cache (memorie adica), vei fi surprins de performante.
In plus, la configurare poti 'dresa' Drupal sa renunte livrarea unor componente daca incarcarea este foarte mare.
Cu respect
.:|:.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)