Mersi mult. Vad la Ghesi ceva misto si cred ca incerc. Pentru 4 euro lunar merita.....
Mersi mult. Vad la Ghesi ceva misto si cred ca incerc. Pentru 4 euro lunar merita.....
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
OFF: Ca idee, probabil ca o sti deja, orice companie ai alege, inainte de a apela la serviciile lor da-i un search si afla pareri/opinii despre serviciul oferit. Nu stiu daca ai mai trecut prin asta, dar sa sti ca poti salva mult, daca nu bani, cel putin din timpul alocat pentru a rezolva diverse probleme tehnice aparute pe parcurs. Daca ai 6-8/10 pareri negative, e bine sa stai deoparte de acea companie, indiferent de oferta prezentata.
Stiu, inainte sa cumpar orice. I google it sa vad ce se mai scrie de forumuri. Sunt si firme care dau teapa, sau care au un comportament neprofesional cand vine vorba de relatiile cu clientii etc. Cei de unde am comandat acum se descurca bine.
Din greseala am platit 192 ron in loc de 119 ron (10gb, plata pe an) si mi-au trimis a doua zi banii inapoi pe card. dar asta e alta poveste...
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
La hostvision au preturi bune. Eu nu as hosta un site de calitate pe altceva decat rohost.
Hostgator e un miraj cu traficul ala nelimitat, traficul vine si cu un cost din procesor + ram...in momentul cand ai sarit calul te trezesti cu contul suspendat.
In legatura cu traficul nelimitat, putem spune ca intr-adevar este o chestie banala. Insa dincolo de acest aspect ganditi-va la situatia in care depasesti traficul alocat si contul e suspendat. Traficul nu inseamna incarcarea procesorului sau a memoriei (chiar daca se presupun), ci cantitatea de informatii care trece prin server.
Asa este, dar contul poate fi suspendat si cu 5 GB la trafic, din acelasi motiv.Hostgator e un miraj cu traficul ala nelimitat, traficul vine si cu un cost din procesor + ram...in momentul cand ai sarit calul te trezesti cu contul suspendat.
Ultima modificare făcută de fellow; 3rd June 2009 la 15:26.
Uite, si cei de la megahost.ro dau nelimitat: transfer, domenii parcate, subdomenii, email, mySql.. dar poti gazdui maxim 3 domenii. Nu stiu nimic de ei, poate i-a folosit cineva de pe forum si iti poate spune mai multe.
wow megahost..transfer nelimitat...3 site-uri...deci pot sa pun un computergames.ro, un price.ro si anuntul.ro..buna treaba.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)