Si mie mi s-a recomandat serviciile celor de la limehost, mai foloseste cineva? Recomandati ?
Si mie mi s-a recomandat serviciile celor de la limehost, mai foloseste cineva? Recomandati ?
Din pasiune, fotograf
Eu sincer iti recomand intovps, preturile sunt foarte ok. E unmanaged, dar daca chiar nu vrei sa iti bati capul cu administrarea poti colabora cu un administrator care sa instaleze/intretina totul pentru tine. (ma poti contacta daca ai nevoie, ma ocup cu asa ceva).
Apropo, au suport prin tikete 24/24 7/7, livechat undeva in jur de 16/24 si telefon la fel.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Sunt foarte seriosi si profesionisti cei de la SRV (CHML). Am avut si eu un VPS cu CPANEL la ei si nu am avut nicio problema. Mi-au asigurat tot suportul posibil.
Ma tot bate gandul sa trec si eu pe un VPS si din ce am citit pe aici cei de la srv sunt cam cei mai recomandati.
M-am uitat pe oferta lor dar nu prea stiu ce este cel mai bun pentru mine. Sunt in aceeasi situatie cu Diana -0 exp cu adminsitrare de server.
Este suficient momentan pachetul v386 pentru maxim 20 de site-uri cu un trafic pana in 200 de vizitatori?
Alta problema este cu Webmin sau Cpanel. Pe shared Cpanelul este floare la ureche. La un VPS este la fel? Pot adauga conturi noi la fel de usor?
Sau ma poate ajuta cineva cu configurarea daca merg pe webmin?
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
recomand intovps.com - dupa cum zice si seerkan, preturile sunt foarte bune.
nu am nici o treaba cu administrarea serverelor dar webmin se instaleaza in 10 minute... este mult mai flexibil decat cpanel si poate fi inchis daca nu-l folosesti.
pe un pachet 13 $ (cu tva) am o baza de data de 4gb cu 1.6gb index fulltext. selecturi cu match()agains() sunt instante ceea ce arata ca au servere bune (hard diskuri rapide mai exact).
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)