2003 nu , da am gasit trial pe 2 luni de la o firma ,si aveau pe 2008
2003 nu , da am gasit trial pe 2 luni de la o firma ,si aveau pe 2008
Cristi_XP, ia-ti vps la srv.ro si nu o sa iti para rau. Eu am hosting la ei cu uptime de 600 zile. Iar la faza cu cPanelul, toti cer 50 RON pentru ca de fapt atata costa, uita-te si tu la buycpanel.com de exemplu il vand cu 15$, daca inmultesti cu cat este astazi dolarul vin exact aia 50 RON. Eu n-as da bani pe cpanel nici sa ma bati, ma descurc de minune cu webminul dar nu neg ca sunt oameni care au lucrat numai cu cpanel si s-au invatat cu el si atunci stramba din nas cand vad altceva dar sa fim pe de alta parte realisti, dai 85 pe vps si mai dai 50 pe cpanel, e aiurea..
Cristi_XP, eu lucrez cu CHML/srv.ro de mai bine de doi ani si sunt foarte multumit. Momentan administrez 9 servere care sunt in datacenterul lor si 2 VPS-uri. Nu am avut niciodata probleme majore. Anul trecut stiu ca s-a intreurpt de cateva ori conexiunea, dar nu a durat mai mult de 2 minute si chiar la inceputul colaborarii au avut probleme vreo 10 minute cu un tip care ii ataca. In rest nu am avut nici un fel de probleme.
Referitor la ce spune myamar, webmin vine doar pentru conturile de hosting. Daca vrei server dedicat sau VPS iti alegi panoul de administrare. Daca vrei iti poti lua cPanel. Costa ceva in plus, bineinteles, dar nu esti restrictionat.
din cate am auzit srv.ro este ok .. dar recomand elvsoft.com (sau simpliq.ro - sunt in acelasi datacenter)
am impresia ca sunt mai "atenti" cu clientii si... la 150 $ iei un srv suficient de bun pt 100+ site-uri. Daca le ceri, te ajuta cu instalarea, monitorizeaza site-urile, consumul de resurse, te anunta cand ceva nu e in regula.
si eu am un server dedicat la chml, sunt multumit
webminul nu este asa de greu, mie unul mi a placut mai mult decat cpanel
Am gasit subiectul asta si nu mai deschid altul, pt ca tot de srv vreau sa va intreb.
Vreau sa-mi mut siteurile de pe vps-ul actual pe un vps la srv.
Problema e ca nu ma pricep deloc la servere si nu prea stiu nici ce sa intreb, asa ca daca intreb ceva aiurea, just laugh. O sa-i sun si pe ei sa-i iau la intrebari, dar intai as vrea sa vad ce ziceti si voi.
1. Cum e cu suportul pt clienti? Raspund prompt si rezolva problemele repede?
2. Au picat de multe ori?
3. Cine se ocupa de transferul siteurilor? Eu sau ei?
4. Daca administrez un vps pot ramane in continuare tufa de venetia si sa ma ocup doar de siteurile mele sau trebuie sa ma apuc sa studiez hardware, software, servere si retele?
5. Sistemul de operare e gata instalat? La fel, alte softuri care fac un vps sa mearga bine? Habar n-am ce trebuie instalat pe un server, dar imi imaginez ca-s mai multe chestii.
6. In preturile lor de VPS intra si softurile care ar fi instalate pe server sau trebe sa-mi cumpar eu diverse licente si sa-mi instalez?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
partea proasta la srv.ro este ca nu e MANAGED si sunt ceva cam scumpe.
Iar cpanelul costa enorm.
Da am vazut cat e pe siteul lor dar ala e pentru bucata, iar in pentru mai multe se fac reduceri masive.
Eu recomand limehost.ro. Au preturi decente chiar mici comparand cu cele romania si sunt MANAGED.
Eu am la ei ceva 4 core, Intel i7 @ 3,33GHz si vreau sa zic ca se misca exemplar. Sper sa nu le fac reclama si sa mi se intoarca cand vor avea prea mari comenzi.
Am vrut si eu la limehost. Partea proasta e ca n-au suport decat pe email.
M-au contactat acum vreo 2 luni sa-mi propuna sa ma mut la ei.
Le-am trimis un email cerand lamuriri, mi-au raspuns in cursul zilei, si la al doilea email trimis in aceeasi zi astept raspuns si acum.
Pai daca am vreo problema, nu ma sinucid pana imi raspund ei la email?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
iti zic sigur ca au telefon de suport, sau cel putin eu il am.
E adevarat raspund mai greu la email-uri dar asta cred ca au avut perioada asta cat a fost free. Adica ai avut un server fara sa platesti.
Folosesc SRV.ro pentru un server dedicat si nu am avut probleme cu ei. Sant chiar intelegatori in multe privinte iar din partea domnului Pascu care este acolo o sa ai parte de toata colaborarea.
Te vor ajuta sa-ti muti siturile iar suportul tehnic va fi mai mult telefonic sau prin tichete de asistenta.Partea buna e ca vei da de ei cand ai nevoie.
Eu unul sant multumit .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)