Nu te inseli.
Oricum.. site-ul ala nu consuma mai mult de 50Gb/luna.
Nu te inseli.
Oricum.. site-ul ala nu consuma mai mult de 50Gb/luna.
Bun! Daca am stabilit ce banda ii e necesara ... acum mai trebuie doar sa gaseasca ce e mai bun pentru ce are el nevoie![]()
Gazduire Domenii - gazduire web Romania
Depinde unde vrei hostul...
Pe un server din SUA sau din UK poti sa-ti faci un abonament cu trafic "unmetered" (vorba vine, pana la o anumita limita) la un pret omenesc.
Ex. eu sunt pe H9, unde oferta actuala contine spatiu "nelimitat", latime de banda "nelimitata" si pretul e bun (in jur de 7 usd pentru Linux)
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Asa este. Trafic nelimitat ce inseamna? ca nu trebuie sa-ti faci griji pentru resursele consumate. Bineinteles ca asta presupune ca esti constient ca nu vei putea gazdui un site mare de videosharing pe un server shared..
Eu am la megahost, si nu imi fac limitare de trafic, am avut in decembrie si 300GB trafic. Doar daca ai load mare de server e o problema dar la 2000 de unici nu cred ca ar fi o problema
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ultima modificare făcută de Ammadeuss; 13th March 2009 la 18:19.
Gazduire Domenii - gazduire web Romania
da filmuletele de pe youtube sunt gazduite de ei nu de tine deci nu ai nevoie de prea mult spatiu
Cand te plictisesti citeste niste poante
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)