Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 14th November 2008 la 13:36.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
ma apuc si eu sa citesc. e ft bine venit un document de genu, deoarece pana acum o mare parte din seo din punctul meu de vedere erau bazate pe supozitii (bineinteles demonstrate unele dintre ele). ma apuc si eu sa il citesc![]()
sunt toate chestiile de baza corect scrise, cum zicea si haos.
Buna veste
@mmariusel: asa mai, link baiting ca doar stim seo acumglumesc, astept sa vad si versiunea in romana
Poti sa dai de mine usor, @contact.
E bun mai ales pentru cei care sunt la inceput. Sunt multe firme de SEO care spameaza sau folosesc tehnici mai putin agreate de Google si incepatorii in SEO le cad in plasa.
Am reusit si traducerea, un pic mai mult a durat de cat credeam, traducerea si pdf-ul se gaseste aici.
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 26th November 2008 la 12:57.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Salutare,
Am citit si eu cu maxima atentie cele scrise in pdf.
Notiunea de Local Business Center putin m-a zapacit. Pentru ca asa cum scrie si ideea am o afacere locala si vream sa o punctez pe Google Earth .Insa nu am gasit Romania in tarile unde poti face LBC .
A incercat cineva sa faca LBC in Romania pe Google ?
Cu respect ,
Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya
Eu am reusit sa pun LBC-ul, insa sunt pe setarile DE.
Salutare ,
Ce inseamna pe setarile DE ?
Deschide-mi si mie mintea te rog .
Cu respect ,
DE=Germania
M-am gandit eu ca DE poate sa fie Germania , dar nu eram sigur .
Auzi ,dar daca ai setari de Germania ma poti ajuta si pe mine cu LBC-ul asta?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)