Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Nr. site-uri pe server. influenteaza seo?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit Nr. site-uri pe server. influenteaza seo?

Am mai multe pachete de hosting si la un research facut in jurul la 2:30 noaptea am vazut ca pe un hosting sunt aproape 433 de site-uri pe acelasi IP, pe altele sunt sub 20 site-uri dar cu potential mare de crestere. [or fi serverele noi]

acum... influenteaza cu ceva numarul de site-uri de pe servere optimizarea seo? deci serverele sunt tari, site-urile se incarca repede dar eu zic ca e posibil sa fie prea incarcat IP-u' respectiv pentru Google. Are Google un mic penalty pentru prea multe site-uri care sunt hostate la aceeasi locatie?

daca e asa, ar trebui sa fie mult mai bine dpdv seo daca ne luam servere dedicate, chiar daca sunt mai scumpe dar s-ar merita investitia pentru rankinguri mult mai bune in serps. se merita sa investim 150-200 usd lunar in server privat? eu momentan platesc in jur de 200 lei lunar hosting si mai e doar un pas pana la un privat dar chiar sunt curios daca influenteaza cu ceva numarul de site-uri de pe un IP.

Savage este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th October 2007
    Vârstă
    37
    Posturi
    169
    Putere Rep
    0

Implicit

ce am auzit eu: poate sa fie si 1000 de situri daca sunt multe ipuri, adica, daca sunt 5-6 situri per ip, nu influenteaza cu nimic seo, dar cum am eu 11 situri pe 1 ip, ar influenta, acum ceilalti pot sa comenteze
    Cum reusesc? E simplu... Link

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Influenteaza indirect... In sensul ca daca toate site-urile tale sunt pe acelasi IP si faci linking intre ele, valoarea transmisa de linkuri de la un site la altul va fi mult mai mica, decat daca ar fi de pe IP separate... chiar daca sunt pe acelasi server... In rest, atata timp cat se incarca ok, deci serverul face fata, nu ar trebui sa fie nicio problema...

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    33

Implicit

cum zicea si toto, te afecteaza atunci cand vrei sa faci linking intre ele pentru ca scade valoarea. vorba aia, fiecare mama isi lauda copilul, la fel si fiecare webmaster isi lauda siteurile, dar google ar vrea ca site-urile sa ti le laude altii, nu tu .

Nu stiu daca nu cumva si 3 way linking-ul e putin afectat. Ca tu practic, dai un link de pe site-ul x catre site-ul y, care la randul lui iti da link inapoi catre site-ul z. unde x si z sunt pe acelasi ip... voi ce parere aveti? :-?

In rest, atata timp cat nu se intampla lucruri grave, gen spam, black hat si altele din categoria asta, nu cred ca ar avea de ce sa fie probleme.
    Serverul dedicat renteaza doar in cazul in care ai un site care produce si atunci iti permiti sa-i pui ip unic, ca sa te asiguri ca nu o sa platesti pentru tampeniile altora care sunt pe acelasi shared cu tine.
    keep dreaming...

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu trebe sa iti iei server dedicat, e mai simplu sa iti iei ip dedicat pentru fiecare cont de gazduire, si e si mai ieftin
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    49
    Posturi
    321
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de crash Vezi Post
    cum zicea si toto, te afecteaza atunci cand vrei sa faci linking intre ele pentru ca scade valoarea. vorba aia, fiecare mama isi lauda copilul, la fel si fiecare webmaster isi lauda siteurile, dar google ar vrea ca site-urile sa ti le laude altii, nu tu .

Nu stiu daca nu cumva si 3 way linking-ul e putin afectat. Ca tu practic, dai un link de pe site-ul x catre site-ul y, care la randul lui iti da link inapoi catre site-ul z. unde x si z sunt pe acelasi ip... voi ce parere aveti? :-?

In rest, atata timp cat nu se intampla lucruri grave, gen spam, black hat si altele din categoria asta, nu cred ca ar avea de ce sa fie probleme.
    Serverul dedicat renteaza doar in cazul in care ai un site care produce si atunci iti permiti sa-i pui ip unic, ca sa te asiguri ca nu o sa platesti pentru tampeniile altora care sunt pe acelasi shared cu tine.

Spre ex: eu am un server dedicat cu acelasi ip, asa cum zici linkurile intre ele nu is prea valoroase.... dar daca imi pui ip separat la fiecare site e ca si cum ai face intre 2 siteuri cu ns diferite? are aceeasi importanta? sa stiu.. ca daca da.. e 2 usd un ip pe luna merita schimbat... eu personal cred ca e ft imp sa aiba ns diferite.. oricum e o tema ft discutabila tinand cont de faptul ca sunt nameservere care gazduiesc mii de siteuri... astept parerea voastra

cu stima;
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Nici cu server dedicat nu rezolvi nimic, pentru ca-ti da mai multe ip-uri cu acelasi C class.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    48

Implicit

mai bine te duci la seohosting.com.In spate se afla tot hostgator.com.
    dar cel putin iti poti lua ip-uri din C class diferite si iesi mai ieftin decat un dedicat.
    Si cu propriile ns-uri reusesti pana la urma sa faci ceva

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu cred ca se merita sa platesti dedicat numai pentru asta . Dar ar merita sa iti iei IP separat , 400 de siteuri pe acelasi IP sunt foarte multe.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

eu ma gandeam ca na... e posibil daca face unu jmekerii din aia 400 gen blackhat, spam sau ceva... e posibil sa ajunga pe blacklist ip-u' si site-urile mele sa fie declasate din cauza lor. Un dedicat ar fi si o metoda buna de protectie... sunt in dubii dar din ianuarie cred ca investesc si-n asta.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th February 2009, 16:40
  2. Influenteaza terminatia domeniului?
    De orio777 în forumul Google
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 18th December 2008, 15:58
  3. Domeniu pe un server, site-ul pe alt server
    De soft în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st October 2007, 15:30
  4. site cu pr < influenteaza?
    De fabby în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th October 2007, 02:15
  5. ce influenteaza indexarea
    De Mascka în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th June 2007, 19:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •