eu ca trafic sunt bine acum cu aceeasi crestere de dinainte, am multe cuvinte in top, cele mai importante sunt acolo unde era inainte de dans
eu ca trafic sunt bine acum cu aceeasi crestere de dinainte, am multe cuvinte in top, cele mai importante sunt acolo unde era inainte de dans
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
La mine traficul e constant. Probabil au schimbat ceva in algoritm care v-a afectat. Puteti astepta cateva zile , se mai intampla sa isi revina , dar nu ma intrebati de ce ..
Ultima modificare făcută de evolution; 3rd November 2008 la 20:45.
Se pare ca totul a revenit aproape 100% cum era inainte. Am observat doar cateva cresteri.
eu am observat ceva schimbari unele in bine altele in rau, pe total azi chiar mi-a crescut traficul semnificativ, dar am fost declasat puternic la cuvinte cheie legate de sarbatori, erma pe pozitiile 2-5 de peste 1 an, zielel astea am mai pus ceva back link-uri spre acele pagini si acum sunt pe pagina 2 dupa dans
In opinia mea nu s-a terminat. Eu in continuare observ fluctuatii destul de mari la diferite ore din zi. Pentru un anumit cuvant cheie, azi dimineatza eram pe pagina a doua, la pranz nu mai eram deloc iar seara sunt pe pagina 4.
mamulea , la tine oscileaza pozitionarea pe anumite cuvinte cheie .
Dar oscileaza mult si traficul ?
la majoritatea site-urilor mele imi creste trafic, dar la unsite care are optimizare aproape nula imi variaza traficul de la 600 unici la 50 unici pe zi zile, am un grafic de trafic frumos tare![]()
eu am observaat ca odata cu aparitia fluctuatiile astea imi google imi indexeaza foarte greu paginile noi
la mine a inceput acum doua zile.. la un site nou.. am avut 250 vizitatori.. iar azi.. 35.. si nu am decat un singur link sitewide pe alt site..
Am un Catalog afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)