Am mai auzit ipoteza asta, dar SERP-ul nu e chiar o jucarie si nu stiu daca ar putea avea legatura cu asta, desi ar putea, pentru ca alt mod de a ne speria asa rau nu stiu daca exista![]()
Am mai auzit ipoteza asta, dar SERP-ul nu e chiar o jucarie si nu stiu daca ar putea avea legatura cu asta, desi ar putea, pentru ca alt mod de a ne speria asa rau nu stiu daca exista![]()
sa inteleg ca nu am apucat sa observ acest dans ...
eu unul acum nu observ chiar nici o schimbare....
E posibil sa fi fost o mica gluma a celor de la Google, cum ca spiritele au ajuns sa bantuie si SERP-ul, daca asa a fost GG lor , e bine sa mai si glumim, chiar daca e vorba de foarte, foarte multi bani.
In orice caz, ce s-a-ntamplat ieri a fost ceva cu totul... supranatural :-), am citit despre zeci de cazuri in care oameni si afaceri serioase erau intrigati despre disparitia brusca din pozitii fruntase pentru keywords-uri consolidate in *ani*. [vezi aici] Ceva cu totul inexplicabil -- poate doar daca te gandesti la o invazie "zombie" in google index . lol.
Astept sa vad daca si pe-acolo va scrie cineva "totul a revenit la normal", cum pare ca se intampla aici. [Apropo, voi, ceilalti care ati fost afectati, cum stati acuma? si-a revenit in totalitate?]
Inclin sa cred c-a fost un lucru premeditat de Google - nu doar ceva *nostim*, cea mai tare sperietura de halloween EVER pentru o categorie de oameni [webmaster-ii], ci si ceva mult mai subtil -- dupa cum se vede si din discutiile de pe WT center, multi si-au pus serios problema daca nu au incalcat cumva "Guidelines" - adevarul e ca multi se simteau probabil cu musca pe caciula de muuult timp, dar si-au spus "pana una-alta, merge/tine/functioneaza" :--)
Poate ca si asta a urmarit Google, nu doar sperietura - sa puna oamenii pe ganduri despre link-exchange, de exemplu. Ce s-ar intampla daca de maine ar proceda radical si ar "taia" [=penaliza serios] siteurile despre care STIE ca practica link-exchange "dofollow"?? Parerea mea e ca link-exchange a devenit un instrument de manipulare a PR si a SERP-ului atat de popular si de accesibil oricui incat nu poate fi neglijat de google -- sunt sigur ca lucreaza la acest lucru de mult si ca probabil va lua masuri de contracarare...
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
eu am ratat toata distractia, dar acum cand s-a tras linie si am verificat statisticile se pare ca nu s-ar fi intamplat nimic, ba chiar mai mult, traficul este putin mai mare pt o zi normala de vineri.
am mai citit si prin alte parti si sunt multi care se plang de aceeasi chestie... google se tine de shotii![]()
keep dreaming...
mda... ciudata intamplare...
Am observat si eu ca disparusem de tot pentru un termen in mod normal pe locul 1... phew, ma bucur ca s-a terminat si se pare ca totul a revenit la normal.
Daca a fost o gluma, atunci e una dintre cele mai idioate care puteau fi facute.
Lucian
eu ca trafic sunt bine acum cu aceeasi crestere de dinainte, am multe cuvinte in top, cele mai importante sunt acolo unde era inainte de dans
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)