lovelife: crede-ma nu am nici un script de genu, site-ul e facut de mine 100%
Mircea Budean : sunt numai cautari in care se folosesc cuvinte adevarate (ex: "search.php?key=prevents","search.php?key=fx ","search.php?key=jpeg ", etc...)
nu ai dece sa iti faci probleme. nr de pagini din cautare indexate este foarte mic in comparatie cu nr total de pagini existente pe site. in plus, chiar si paginile cu rezultate de cautare, din moment ce google le-a indexat si ti le arata in rezultate, probabil le-a considerat demne de asta.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
multumesc mult
resahc ,tu zici ca ai indexate paginile respective desi nu ai linkuri spre ele .
E ciudat , poate un mod de scriere a codului php sa il faca pe G sa spidereze acele pagini ,desi nu au linkuri ?
Dar eu pot sa garantez ca nu am niciunde in tot internetul asta link catre pagina de rezultate pentru litera "P". Si totusi pagina este indexata.
Acel site din print screen-ul de mai sus (este pe platforma wordpress si) nici macar nu are casuta de cautare afisata. Nu am search pe acel site! Vizitatorii nu pot cauta in site, de unde sa mai puna si link-uri catre rezultatele cautarii? Si pe deasupra pagina respectiva, (indexata de Gugal) intoarce o eroare cum ca nu s-a gasit nimic... asa ca este imposibil sa am link undeva catre acea pagina... si totusi... este indexata...
E un formular simplu de search prezent sub meniu pe toate paginile din site. Un input si un buton...face get la un search.php care afiseaza rezultatele. Modelul clasic, nu tu ajax, nu nimic....cine stie poate intre timp o fi invatat sa dea click pe butoane
Singurul lucru care imi vine in minte este sa nu foloseasca cineva cu alt site pagina aia. (am mai vazut mai demult un site cu o functie de search care in momentul cautarii facea un iframe cu rezultatele cautarii de pe alt site...adica pe www.site1.com cautai "sarmale" si iti deschidea un iframe tot in site1.com dar cu sursa www.site2.com?search.php?key=sarmale)
Ultima modificare făcută de resahc; 1st November 2008 la 16:23.
S-ar putea sa gasesti ceva raspunsuri in acest articol de pe blogul oficial Google: Crawling through HTML forms.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Deci pana la urma google a facut cautari la mine in siteMultumesc mult. Foarte util/a articolul/informatia
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)