Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Update la continut? Bine sau rau ?

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de CristiC Vezi Post
    Bun, dar ce se intampla cand am publicat un articol pe o pagina si apar si comentarii? Google imi vede pagina la inceput, cand e doar articolul. O indexeaza si pentru anumite cuvinte cheie apare in cautari pe pozitii bune.
    Urmatoarele dati cand imi citeste pagina deja gaseste alt continut, prin adaugarea unor comentarii. Nu este afectata pozitia paginii in SERP pentru aceste cuvinte cheie?

Cum se poate controla acest lucru?
    Ma gandesc poate prin separarea comentariilor de articol (puse pe alta pagina)?
    If comentariile userilor sunt aiurea in tramvai , fara nicio legatura cu articolul , pozitia paginii in SERP poate fi afectata .Sa nu uitam insa ca e putin probabil sa apara comentarii dupa ce crowlerii au vizitat pagina .De regula indexarea se va face cu toate comentariile pe ea .
    Poti sa intervii si tu in comentarii si sa readuci comentariile userilor ontopic.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu zic ca aparitia keywordului in titlu, in H-uri, in articol, in descriere si in ancorele de pe IBL vor conta mult mai mult decat faptul ca se "dilueaza" putin densitatea pe pagina. La o pagina instabila in SERP, poate afecteaza, dar la un articol linkuit nu cred ca va fi cazul.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Comantarii mai multe inseamna continut mai boga, si creste numarul de afisari al paginii, poti fi gasit ulterior si cu alte cuvinte cheie, si am observat ca posturiile naturale te ajuta mult pentru ca multi cauta pe net cu aceleasi fraze pe care le-ai scrie intr-un comentariu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Comantarii mai multe inseamna continut mai boga, si creste numarul de afisari al paginii, poti fi gasit ulterior si cu alte cuvinte cheie, si am observat ca posturiile naturale te ajuta mult pentru ca multi cauta pe net cu aceleasi fraze pe care le-ai scrie intr-un comentariu
    Comentariile aduc beneficii generale .
    Daca avem in vedere un anume keyword impus de webmaster ,se pot manifesta unele influente prin adaugarea de continut sub forma comentariilor . Aceste influente pot fi si negative asupra keywordului in cauza in situatia in care comentariile sunt pe langa subiectul propus .
    Intr-adevar Google apreciaza foarte mult naturaletea . Totusi nu e artificiala o pagina interactiva in care cel care a scris articolulul intervine cu comentarii pe pagina , dupa cum si mentinerea ontopic a discutiilor este foarte naturala .

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum e mai bine?
    De marcos29 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2009, 10:30
  2. Cum e mai bine?
    De Federals în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th May 2008, 21:39
  3. Cum e mai bine ?
    De OKT în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th August 2006, 09:13
  4. Cum e mai bine ?
    De florin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 24th July 2006, 12:53
  5. E Bine?
    De Cata. în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th January 2006, 16:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •