google is dancing!
Iar m-a sarit updateul. not nice![]()
Eu stiu o vorba din filozofia confucianista:
"PR-ul trece, traficul raman."
Deci who cares ca te-a sarit? Am vazut ca deja nici cand vinzi site-uri nu ii mai poti prostii cu PR-ul![]()
la mine a scazut de la 3 la 2 oricum nu prea are nici o relevanta PR-ul aveam la un moment dat un site de pr 2 care imi aducea 3000 de unici pe zii deci ...
doua siteuri de la PR 2 la PR 3. restul cresteri pe PR de pagini interioare, multe. deocamdata atat. . .
curios nu mi-a scazut sau crescut PR la paginile principale, doar la cele secundare a crescut, dar observ ca am fost banat la un cuvant cheie important pentru mine, si eram pe pozitia 1 si acum sunt in pagina 30, in rest totul e ok, pagina respectiva la alte cuvinte cheie si-a pastrat pozitia
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
poate ai fost declasificat pentru ca ai avut excesiv de multe linkuri cu anchor text-ul ala. in timp o sa-si revina... cat despre crestere PR pe paginile secundare.. e normal sa se transmita PR de pe principala pe alea mai mici dar astea secundare iau PR doar dupa cateva update-uri de PR.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)