Am observat ca am cazut foarte tare la cautarile in google. E vorba oare de un "dans google" sau am intrat eu in sandbox? A mai patit cineva chestia asta zilel astea?
Am observat ca am cazut foarte tare la cautarile in google. E vorba oare de un "dans google" sau am intrat eu in sandbox? A mai patit cineva chestia asta zilel astea?
Google Rollercoaster?! De unde ai scos-o?
Daca site-ul tau este nou, sau ai adunat un numar mare de link-uri catre el intr-o perioada scurta, asta ar fi problema.
am avut eu un picaj dar din cauza ca am schimbat hostingul. si-au revenit aproape toate site-urile in cateva zile. depinde acum si de ce ai facut intre timp![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Ca tot a venit vorba...
w!ll, mie mi s-a intamplat chestia asta, pt 2 siteuri am adunat un nr mare de backlink-uri si am observat ca putin timp au stat printre primele rezultate dupa cautarile respective, apoi Google "s-a jucat putin cu ele", le-a plasat pe difertite pozitii ale paginilor, iar acum nu le mai gasesc index-ul la cautari, doar anumite pagini care sunt plasate "destul de departe", paginile 10-20 in Google.
Daca asta a fost o penalizare, mai pot readuce siteurile printre cautari dupa keyword-urile respective?
I do high quality web design and high end web developmet at Reap Development
Asta pare sa fie o consecinta a inscrierilor masive in directoare web sau 2 way link exchange. Probabil o sa-si mai revina in 4-5 saptamani
de fapt cred ca s-a schimbat algoritmul la google , inainte puteai foarte usor sa prinzi primele pozitii pentru keyword format din 2 cuvinte , acum am asteptat destul de mult , am facut link exchange cu multe site-uri , ca sa nu mai zic ca google se pare ca indexeaza foarte greu in ultimul timp.
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
In ultimul timp nu am facut decat link exchange cu 3 siteuri noi. In rest, am postat zilnic articole si nu am facut nimic neobisnuit. Siteul are vreo 5 luni "vechime", si era pe prima pagina pt anumite cuvinte cheie. Am mai patit asa ceva acu vreo 2 luni si a durat vreo 2 zile dupa care si-a evenit la normal, ba chiar am urcat pozitii bune pt anumite cuvinte cheie. Oare e si acum vorba despre acelasi lucru? I s-a mai intamplat cuiva sa scada brusc in cautarile google in perioada asta?
Depinde de site, nu are nicio relevanta data la care scazi in cautari. Ar fi absurd sa spunem ca Google programeaza o scadere in masa a anumitor site-uri.
si eu am patit exact acelasi lucru ca si tine. Ma chinui sa readuc indexul la viata dar inca nu iese.
Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)