Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Google Rollercoaster

aly21 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Vârstă
    42
    Posturi
    131
    Putere Rep
    34

Implicit

@epsilon : Ti s-a intamplat zilele astea sau mai demult?

Eu vad ca tot nu si-a revenit siteul in cautari si am incercat sa scot cele 3 linkuri adaugate de curand, ba chiar si mai multe. Nu gasesc deloc problema. Suspiciuni :
    -linkurile respective, sau un altul, aflat in blogroll a intrat in sandbox si ma trage si pe mine dupa el;
    -am facut un post care includea cuvantul "xxx", insa bineinteles ca nu avea imagini necenzurate sau alte chestii de genul asta, dar, na, cine stie cum vede google;
    -prea mult linking intern( e vreo problema)?
    -multe dintre posturi au precizata sursa, dar asta chiar nu cred ca e vreo problema, mai ales ca nu cred ca vreuna dintre surse e "infectata";

Daca mai sunt si alte cauze pe care trebuie sa le iau in considerare ca sa imi explic aceasta cadere masiva in google, va rog sa ma ajutati.

epsilon este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    14th August 2007
    Posturi
    111
    Putere Rep
    35

Implicit

acu o saptamana mi s-a intamplat. Si eu am scos si tot scot linkuri .. si nu reusesc inca nimica.
    Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

-multe dintre posturi au precizata sursa, dar asta chiar nu cred ca e vreo problema, mai ales ca nu cred ca vreuna dintre surse e "infectata";
    Asta cred ca e principala problema, Google incepe sa considere continutul site-ului tau ca fiin duplicat

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    14th August 2007
    Posturi
    111
    Putere Rep
    35

Implicit

eu mi-am refacut tot siteul de la zero pe cs wordpress, credeti ca asta sa fie beleaua si la mine?
    Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

Daca s-au schimbat si link-urile si nu ai facut redirect cum trebuie, DA.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    14th August 2007
    Posturi
    111
    Putere Rep
    35

Implicit

am facut o prostie cred. Am facut redirect din 404.php pentru orice link broken catre site cu 301 si cred ca de acolo mi s-a tras.

aly21 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Vârstă
    42
    Posturi
    131
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de w!ll Vezi Post
    Asta cred ca e principala problema, Google incepe sa considere continutul site-ului tau ca fiin duplicat
    Cand am zis multe m-am referit la sub 30% dintre posturi. Si continutul nu e duplicat, ca-mi compun singura articolele, dar na, mai tb sa zic sursa unei anumite stiri; deci nu cred totusi ca e asta problema.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •