Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Google Lively

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    33

Implicit Google Lively

Mda, se pare ca Google chiar se baga peste tot. Au lansat de curand Google Lively un sistem de chat virtual care deschide noi orizonturi utilizatorilor de instant messenger. Practic, utilizatorii isi pot crea avatarele, dupa chipul si asemanarea lor, dupa care isi pot mobila camerele, sau chat rooms-urile, dupa bunul plac.

Sunt foarte curios unde o sa se ajunga cu chestia asta, avand in vedere succesul avut de Second Life. Stiu ca la un moment dat am vazut un documentar despre Second Life si erau prezentati oameni care detineau proprietati in joc si care au ajuns sa le vanda in viata reala pe bani grei... o adevarata nebunie.

Singura diferenta intre cele doua, este ca Google Lively se poate accesa direct prin intermediul browserului, momentan nu functioneaza decat pe IE si Mozilla, dar sunt sigur ca incurand va fi functional pe toate platformele.

Ce parere aveti?
    keep dreaming...

startblog este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Locaţie
    Constanta, Romania
    Posturi
    297
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu ma grabesc sa comentez dar nu cred ca google vrea sa-l transforme intr-un MMO si o sa ramana la acelasi nivel cu IMVU

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

Inca o alternativa pentru copiii grasi care nu au o viata sociala si care petrec toata ziua in fata calculatorului.

awesomeee

Citat Postat în original de crash Vezi Post
    Mda, se pare ca Google chiar se baga peste tot. Au lansat de curand Google Lively un sistem de chat virtual care deschide noi orizonturi utilizatorilor de instant messenger. Practic, utilizatorii isi pot crea avatarele, dupa chipul si asemanarea lor, dupa care isi pot mobila camerele, sau chat rooms-urile, dupa bunul plac.

Sunt foarte curios unde o sa se ajunga cu chestia asta, avand in vedere succesul avut de Second Life. Stiu ca la un moment dat am vazut un documentar despre Second Life si erau prezentati oameni care detineau proprietati in joc si care au ajuns sa le vanda in viata reala pe bani grei... o adevarata nebunie.

Singura diferenta intre cele doua, este ca Google Lively se poate accesa direct prin intermediul browserului, momentan nu functioneaza decat pe IE si Mozilla, dar sunt sigur ca incurand va fi functional pe toate platformele.

Ce parere aveti?

Hekate este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st August 2007
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Gianu Vezi Post
    Inca o alternativa pentru copiii grasi care nu au o viata sociala si care petrec toata ziua in fata calculatorului.

awesomeee
    Daca nu ma insel asa s-a zis la inceput si despre Second Life si uite unde s-a ajuns. Cum zicea si crash mai sus, s-au vandut proprietati virtuale din Second Life pe bani foarte frumosi. Cred ca timpul va zice pana la urma daca e ceva de capul sistemului asta nou de chat virtual.

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    33

Implicit

mda, numai timpul poate sa dea verdictul.. oricum dupa parerea mea o sa aiba un impact foarte mare asupra "copiilor grasi" din spatele monitorului si pana la urma ei vor fi cei care vor ridica noua lume virtuala
    keep dreaming...

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    34

Implicit

Lively no more

Lively is shutting down
    Rooms and avatars will not be available after December 31st, 2008

floring este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd February 2007
    Posturi
    32
    Putere Rep
    34

Implicit

mi se pare si normal. stiu de la un prieten angajat in lindenlabs ca la ceva timp dupa lansarea lively, numarul te oameni online in secondlife a crescut de la 35000/zi la 46000/zi in doar cateva zile iar acum a ajuns la 65000/zi sau chiar 80000/zi. am gasit asta chiar acum Monthly Spending by amount (2008 October) Over 1,000,000 L$ --- 646 residents... in secondlife

nu stiu daca e locul potrivit... dar ce parere aveti de chestia asta: http://www.gogofrog.com/ ? mi se pare o super idee sa-ti faci site-ul 3d sa fii acolo, sa te intalnesti cu vizitatorii, vizitatorii sa vorbeasca intre ei cand sunt in site-ul tau... consultanta sau magazin online...

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de floring Vezi Post
    mi se pare si normal. stiu de la un prieten angajat in lindenlabs ca la ceva timp dupa lansarea lively, numarul te oameni online in secondlife a crescut de la 35000/zi la 46000/zi in doar cateva zile iar acum a ajuns la 65000/zi sau chiar 80000/zi. am gasit asta chiar acum Monthly Spending by amount (2008 October) Over 1,000,000 L$ --- 646 residents... in secondlife

nu stiu daca e locul potrivit... dar ce parere aveti de chestia asta: http://www.gogofrog.com/ ? mi se pare o super idee sa-ti faci site-ul 3d sa fii acolo, sa te intalnesti cu vizitatorii, vizitatorii sa vorbeasca intre ei cand sunt in site-ul tau... consultanta sau magazin online...
    Mie mi se pare foarte urat siteul ala si as iesi imediat sa vad un site in stilul ala.

floring este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd February 2007
    Posturi
    32
    Putere Rep
    34

Implicit

te-ai uitat un pic atent? iti faci site-ul, iti alegi avatarul (pe romaneste "vanzatorul" "gazda" "propietarul site-ului" etc si nu ai altceva de facut decat sa-l promovezi. gandeste-te ca avatarele sunt ca in sl, si nu ai lag, gandeste-te ca poti face casa/casele tale cu nenumarate incaperi si spatii private sau nu. si, sa zicem ca vinzi ceva, din experienta stiu ca nu doar prezentarea conteaza. o discutie la obiect in magazinul tau iti poate aduce vanzari bune chiar daca tu nu esti acolo si oamenii doar discuta despre produsele tale. de ce nu ar fi bun un astfel de site pe domeniu propriu??? eu m-as bucura sa fiu acolu cu 1000 sau 200 sau si 2 oameni pe zi. oamenii astia aduc si alti oameni... etc...

miealex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    4th March 2007
    Locaţie
    Bucharest - Romania
    Posturi
    210
    Putere Rep
    34

Implicit

Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •