avataru.ro .....recent am introdus si eu de proba ads de la google....problema e ca nu stiu daca am incadrat bine in pagina ads-urile.....as dori niste sugestii sau pareri despre cum sa le optimizez
multumesc
avataru.ro .....recent am introdus si eu de proba ads de la google....problema e ca nu stiu daca am incadrat bine in pagina ads-urile.....as dori niste sugestii sau pareri despre cum sa le optimizez
multumesc
Ar fi trebuit sa lasi titlul reclamei in albastrul clasic al linkurilor sau verde. In rest este totul ok si nici sa nu mai pui un alt ad unit. Lasa-l doar pe acesta 728x90 iar daca poti sa generezi pagina pt fiecare avatar in parte ai putea alege un ad-unit de 300x250 sau 336x280 tip imagine care sa fie langa avatar dar cu o separare clara intre cele 2 blocuri.
am facut modificarile... albastru 0066CC pt titlu iar link-ul cu verde 1B703A nu prea se baga lumea sa dea click 240 de afisari si nici un click....ce mai optimizez?
Ultima modificare făcută de Glide; 3rd July 2008 la 19:22.
Eventual ii pui un chenar portocaliu.
Ai prea putin text pe prima pagina, de fapt deloc, care sa contina keywordsurile, nu mai spun de h, strong si em. Teoretic prima pagina are cele mai multe clicuri. Oricum pt domeniul site-ului nu vei avea anunturi relevante.
Eu ti-as mai recomanda sa largesti layout-ul pana la aprox 950 px, sa pui albastru si la meniul cu subcategorii, sa incerci cu 160x600 in stanga sub meniu sau dreapta. Daca largesti layoutul in loc de una din cele 2 imagini "cum salvezi ..." pui ad-unit de 300x250 sau 336 tip imagine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)