Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 23 din 23

Subiect: Probleme DUPA mod rewrite

CornelB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    58
    Posturi
    160
    Putere Rep
    33

Implicit

multumesc, will.

fisierul .htaccess
    ---------------------------
    # -FrontPage-

IndexIgnore .htaccess */.??* *~ *# */HEADER* */README* */_vti*

<Limit GET POST>
    #The next line modified by DenyIP
    order allow,deny
    #The next line modified by DenyIP
    #deny from all
    allow from all
    </Limit>
    <Limit PUT DELETE>
    order deny,allow
    deny from all
    </Limit>
    AuthName amfostacolo.ro
    AuthUserFile /home/amfost/public_html/_vti_pvt/service.pwd
    AuthGroupFile /home/amfost/public_html/_vti_pvt/service.grp
    Options All

Options +FollowSymlinks

RewriteEngine on
    RewriteBase /

#INDEX
    # --a) cu parametrii STELE, PAG, ORD
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*pareri,([0-9]+)/[A-Za-z0-9,-]*,([0-9]+),([0-9]+)/p([0-9]+),([0-9]+),([0-9]+)$ /index9.php?taraid=$1&regid=$2&orasid=$3&nrstele=$4 &pag_id=$5&ord_dupa=$6 [L]
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*pareri,([0-9]+)/p([0-9]+),([0-9]+),([0-9]+)$ /index9.php?taraid=$1&nrstele=$2&pag_id=$3&ord_dupa =$4 [L]
    # --b) fara parametrii
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*pareri,([0-9]+)/[A-Za-z0-9,-]*,([0-9]+)*,([0-9]+)*/*$ /index9.php?taraid=$1&regid=$2&orasid=$3 [L]
    #RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*pareri,([0-9]+)/[A-Za-z0-9,-]*,([0-9]+)/*$ /index9.php?taraid=$1&regid=$2 [L]
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*pareri,([0-9]+)/*$ /index9.php?taraid=$1 [L]
    #RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*pareri,([0-9]+)/[A-Za-z0-9,-]*,([0-9]+)/[A-Za-z0-9,-]*,([0-9]+)/*$ /index9.php?taraid=$1&regid=$2&orasid=$3 [L]

#am-fost-acolo
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*pareri,([0-9]+)/[A-Za-z0-9,-]*,([0-9]+)*,([0-9]+)*/[A-Za-z0-9,-]*,([0-9]+)/*$ /am-fost-acolo9.php?id=$4 [L]

#impresiile - VECHI -- redirect 301
    RewriteRule ^impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__([0-9]+).htm$ /impresii.php?id=$1 [R=301,L]
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__([0-9]+).htm$ /impresii.php?id=$1 [R=301,L]
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*/[A-Za-z0-9-]*/[A-Za-z0-9-]*/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__([0-9]+).htm$ /impresii.php?id=$1 [R=301,L]
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*/[A-Za-z0-9-]*/[A-Za-z0-9-]*/[A-Za-z0-9-]*/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__([0-9]+).htm$ /impresii.php?id=$1 [R=301,L]

#impresiile
    RewriteRule ^impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__([0-9]+).htm$ /impresii9.php?id=$1 [L]
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9,-]*/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__([0-9]+).htm$ /impresii9.php?id=$1 [L]
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9,-]*/[A-Za-z0-9,-]*/[A-Za-z0-9,-]*/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__([0-9]+).htm$ /impresii9.php?id=$1 [L]
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9,-]*/[A-Za-z0-9,-]*/[A-Za-z0-9,-]*/[A-Za-z0-9,-]*/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__([0-9]+).htm$ /impresii9.php?id=$1 [L]

#vremea
    RewriteRule ^vremea-si-previziuni-meteo__([0-9]+).htm$ /vremea.php?tid=0 [L]
    #RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]+/vremea-si-previziuni-meteo__([0-9]+).htm$ /vremea.php?tid=$1 [L]
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*/vremea-si-previziuni-meteo__([0-9]+).htm$ /vremea.php?tid=$1 [L]
    #RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]+/[A-Za-z0-9-]+/vremea-si-previziuni-meteo__([0-9]+).htm$ /vremea.php?rid=$1 [L]
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*/[A-Za-z0-9-]*/vremea-si-previziuni-meteo__([0-9]+).htm$ vremea.php?rid=$1 [L]
    #RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]+/[A-Za-z0-9-]+/[A-Za-z0-9-]+/vremea-si-previziuni-meteo__([0-9]+).htm$ /vremea.php?sid=$1 [L]
    RewriteRule ^[A-Za-z0-9-]*/[A-Za-z0-9-]*/[A-Za-z0-9-]*/vremea-si-previziuni-meteo__([0-9]+).htm$ /vremea.php?sid=$1 [L]

#harti
    RewriteRule ^harta-[A-Za-z0-9-]*__([0-9]+)/*$ harta.php?tid=$1 [L]
    RewriteRule ^harta-[A-Za-z0-9-]*__([0-9]+)/*[A-Za-z0-9-]*__([0-9]+)/*$ harta.php?rid=$2 [L]
    RewriteRule ^harta-[A-Za-z0-9-]*__([0-9]+)/*[A-Za-z0-9-]*__([0-9]+)/*[A-Za-z0-9-]*__([0-9]+)/*$ harta.php?sid=$3 [L]
    RewriteRule ^harta-[A-Za-z0-9-]*__([0-9]+)/*[A-Za-z0-9-]*__([0-9]+)/*[A-Za-z0-9-]*__([0-9]+)/*[A-Za-z0-9-]*__([0-9]+)/*$ harta.php?hid=$4 [L]

ErrorDocument 403 /403.shtml
    ErrorDocument 404 /404.shtml
    deny from 213.93.154.11
    deny from 89.46.47.215
    deny from 82.78.87.64
    deny from 82.137.41.213
    --------------------------------

probabil sunt si tot felul de naivitati pe acolo, dar numi-e rusine sa fiu iincepator. :-)

404-urile la foc automat au incetat, aproape imediat dupa ce am cerut reparsarea sitemap-ului in webmaster tools, dar ma tem ca e doar o coincidenta si ca e prea tarziu.
    Am observat ca de la 6 mii si ceva de pagini indexate raportate inainte de WT, mai am acuma doar o mie si ceva... . C'est la vie...
    AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
    Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    58
    Posturi
    160
    Putere Rep
    33

Implicit

CREDEAM ca au incetat, avalansele de 404-uri, din pcate luasera doar o pauza, obosise G.

aseara si azi vad din nou, cu sutele...

will - problema nu cred ca prblema provine din fisierul .htaccess, ci mai degraba din acele combo-uri, care l-au trimis, odata, pe google catre "index.php" [si nu catre "/index.php"...

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    58
    Posturi
    160
    Putere Rep
    33

Implicit

Okey, un fel de concluzie - poate invatatura de minte si pentru altii...

CAUZELE pentru care s-a-ntamplat, in acelasi timp lucruri de evitat [parere de incepator, thought :-) ]

- peste tot in surse aveam linkuri de genul "index.php?parametri", "impresii.php?parametri" etc - evident, atata vreme cat NU aveam "structura de directoare" implementata prin mod_rewrite, totul functiona okey.

- mai mult, aveam in header [si am inca, din motive diverse] meta-ul <base href="http://amfostacolo.ro" />

- dupa mod_rewrite, toate browserele [sau cel putin toate browserele vizitatorilor mei] procesau corect un link de forma "impresii.php?parametri" din pagina - de exemplu- "amfostacolo.ro/impresii-turcia/" - INSA NU SI GOOGLE!!
    El nu "simtea" [sau neglija in mod intentionat] acel <base...> si cauta linkuri de genul amfostacolo.ro/impresii-turcia/impresii.php?parametri", iar directorul "impresii-turcia" bineinteles ca nu exista!!

---

Ce CONCUZII am tras eu de aici:

- ever nu o sa mai folosesc linkuri de genul "impresii.php", ci doar "/impresii.php"

- ATENTIE la folosirea <base href="..."> impreuna cu mod_rewrite - poate da rateuri mari si provoca probleme uriase!
    Daca folositi <base>, mai bine scoateti-l INAINTE de a aplica mod_rewrite-ul.
    [daca eu nu aveam acest meta, as fi vazut imediat problemele nascute din punctul de mai sus]

---

My 2 cents, poate ajuta altora si mai inceptarori decat mine

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Help] Url rewrite
    De ghostdlr în forumul Server side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th March 2010, 02:16
  2. rewrite
    De big în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th January 2010, 10:17
  3. mod rewrite
    De Lupanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 5