Citisem articolul ala, Krumel.
Si, ducandu-ma pe link-ul pus de Cristian, Despre Robots.txt ,
am citit ca:
"Daca nu pui nimic care sa blocheze accesul spideri-lor ei vor indexa paginile si vor urma link-urile din ele." :blink:
Citisem articolul ala, Krumel.
Si, ducandu-ma pe link-ul pus de Cristian, Despre Robots.txt ,
am citit ca:
"Daca nu pui nimic care sa blocheze accesul spideri-lor ei vor indexa paginile si vor urma link-urile din ele." :blink:
Ultima modificare făcută de Krumel; 1st June 2006 la 06:36.
Well....Robots.txt-ul, in cazul in care nu il pui, iti va indexa tot ce ai pe site: panoul de admin, fotografii, alte fisiere de pe domeniul respectiv.
Cu Robots.txt poti restrictiona acest lucru.
E deja vanatoare de vrajitoare.
:blink:
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Well..., ok!
Si de ce nu spui asa de la inceput ?
Pt. multi nu e cazul sa restrictioneze ceva, ca oricum au mai pustiu pe domeniu (ceva pagini acolo si 3 lulele de gif-uri...).
So..., thanks!
Intr-adevar tind sa cred ca "mi-am batut gura" degeaba.
Concluzie: robots.txt nu e neaparat sa il pui (mai ales ca nu e obligatoriu).Pt. multi nu e cazul sa restrictioneze ceva, ca oricum au mai pustiu pe domeniu (ceva pagini acolo si 3 lulele de gif-uri...).
Doar in cazul in care ai nevoie sa nu iti indexeze ceea ce ai pe domeniu: poze, mp3..etc.
Have it your way. :lol:
Evident ca robots.txt nu e obligatoriu dar cat dureaza sa faci un fisier text si sa pui cele 2 linii in el, chiar daca nu vrei sa restrictionezi nimic? Din moment ce e primul lucru pe care il cauta un crawler nu-i frumos sa i-l oferi?
baieti, nu va certati pentru nimic,
asa este, ce te costa sa-l pui?
eu l-am pus si gata, am pus si cele 2 linii sugerate de colegu' si din discutiile voastre inteleg ca oricum, nimic rau nu se poate intampla.
multumesc tuturor
(dar nu ati scapat, mai am intrebari )
Iliuta Goean
Fotografie de natura
daca am robots.txt mai am nevoie si de meta tag robots in pagina?
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
HTML Author's Guide to the Robots META tag.
The Robots META tag is a simple mechanism to indicate to visiting Web Robots if a page should be indexed, or links on the page should be followed.
Ultima modificare făcută de Krumel; 1st June 2006 la 06:37.
Salut Iskander,
Nu ai nevoie de meta-ul robots in pagina daca folosesti robots.txt, decat in cazurile unor pagini care vrei sa faca exceptie de la regulile generale.
Cu stima,
Razvan Pop
asa ma gandeam si eu.
mai am o intrebare
daca accesez http://www.insoft.ro/robots.txt pot observa structura directoarelor care webmasterul le considera importante
teoretic reprezinta un risc pentru securitatea site-ului oferind informatii suplimentare.
s-ar putea face intr-un fel ca acest fisier sa fie accesat doar de spiderul motoarelor de cautare?
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)