Salut, vreau doar sa intreb cine poate sa-mi "aduca" site-ul de anunturi din semnatura, pe primele pagini pentru cuvintele cheie "anunturi" si "anunturi gratuite" in cat timp (aproximativ) si ce cere.
Ps: stiu ca cer cam mult...
Salut, vreau doar sa intreb cine poate sa-mi "aduca" site-ul de anunturi din semnatura, pe primele pagini pentru cuvintele cheie "anunturi" si "anunturi gratuite" in cat timp (aproximativ) si ce cere.
Ps: stiu ca cer cam mult...
Ultima modificare făcută de startblog; 25th May 2008 la 21:29.
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Fara suparare, dar ceri un lucru aproape imposibil. In caz ca te-am descurajat prea tare, uite ce cred eu:
pt "anunturi" ~4 ani
pt "anunturi gratuite" ~3 ani
Pret: inestimabil(pt. cuvintele acelea nu cred ca ar fi cineva dispus sa-ti garanteze ca va reusi sa iti aduca site-ul in prima pagina) - ca sa-ti faci o idee despre preturi: solutiiweb.eu/promovare-web/ (nu este site-ul meu)
Ca sa mai grabesti putin lucrurile ar trebui totodata sa faci si o invetitie enorma in cumpararea de link-uri.
Link-urile de pe site-ul tau nu sunt seo friendly, te va costa si modificarea lor.
Sfat: daca vrei sa te pozitionezi mai pine pt. cuvintele anunturi, anunturi gratuite, pune link-ul pe acele cuvinte, nu pe cuvantul "carnet"
E imposibil si totdata posibil
Nu m-am uitat la nr. de rezultate cand am afirmat asta, m-am uitat la cat de bine sunt optimizate restul site-urilor din aceasta categorie, daca ar fi cineva dispus sa optimizeze un astfel de site, probabil ca il va face pt. el, ca sa ajungi pe prima pagina pt. acele cuvinte nu e de ajuns sa te inscrii doar in directoare web, mai trebuie sa-l promovezi si prin alte modalitati.
Si care ar fi acele alte modalitati ? Exista o metoda puternica prin care poti urca foarte mult un site ?
Eu de exemplu as folosi google bombing (nu recomand), as vorbi cu 10 bloggeri sa faca un review la site si sa foloseasca fiecare cate un keyword diferit in anchor in articolul scris. Costa dar se merita pentru cei care vor sa foloseasca aceasta metoda drept exemplu sta ultimum google bombing facut de o serie de bloggeri romani. Uitati-va la pozitia a doua - http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...e+Google&meta=
Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 27th May 2008 la 13:08.
De durata imi dau seama ca este peste un an... Linkurile o sa le modific dar aveam nevoie de cineva care sa faca un efort (platit binenteles) sa inscrie site-ul in directoare, si tot ce mai tine de promovare... deocamdata investesc ceva bani in adsense si chiar daca sunt pe pagina 38 in google am 100 - 150 vizite unice.
Multumesc oricum.
Apropo cu Directorul web am reusit sa ajung in primele 5 pagini in 4 luni...dar nu mai am timp sa ma ocup personal de seo.
Ultima modificare făcută de startblog; 25th May 2008 la 22:02.
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
3-6 luni pentru pagina 2-a si max. un an pentru top10 in google.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)