Eu am incercat sa dau refresh de multe ori la una din cautari. Nu de fiecare data rezultatele au fost aceleasi - in aceeasi ordine - ma refer la cele organice.
Eu am incercat sa dau refresh de multe ori la una din cautari. Nu de fiecare data rezultatele au fost aceleasi - in aceeasi ordine - ma refer la cele organice.
Este tare ciudata treaba. Am incercat personal cautarile din primul post si am avut aceleasi rezultate, dar in print screen se vede altceva. Nu stiu ce sa cred.... dar merita urmarita treaba asta.
Este totusi destul de ciudat ca Google spune ca nu are importanta in cautari daca folosim majuscule sau nu.
Voua vi se pare relevanta treaba asta ? adica .. va ajuta la cautari foarte mult ?
Eu am vazut in cuvintele cautate pt. site-urile pe care le detin, doar cuvinte fara majuscule, asa ca imi e greu sa-mi dau seama.
Ultima modificare făcută de w!ll; 4th April 2008 la 22:24.
Se pare ca a fost ceva doar temporar... sau cel putin pentru moment s-a revenit la normal.
Eu stiam ca "ă" este considerat "a", ş-s, ţ-t... samd.
Sursa:Majusculele sau accentele au importanţă?
Google nu face diferenţă între majuscule şi minuscule. Toate literele, indiferent cum sunt acestea introduse, vor fi considerate ca minuscule. De exemplu, căutări după "google", "GOOGLE" şi "GoOgLe" vor da aceleaşi rezultate.
Căutările Google sunt de asemenea insensibile la accente şi diacritice. Adică, [Muenchen] şi [München] vor găsi aceleaşi pagini. Dacă vreţi să faceţi discriminare între astfel de cuvinte, folosiţi semnul +, ca în [+Muenchen] faţă de [+München].
http://www.google.com/intl/ro/help/basics.html
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)