Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: PR pe pagini ale siteului mai devreme decat pe domeniu www.paginameaweb.ro

marius_wiz este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Locaţie
    ARAD
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit PR pe pagini ale siteului mai devreme decat pe domeniu www.paginameaweb.ro

hello

am o intrebare . ideea e ca de 2 luni am facut un site de comert electronic si am inscris pe google am pus sitemap , am inscris in directoare romanesti si nu numai si mi-a aparut dupa aprox o luna page rank dar pe pagina principala adica direct pe nume domeniu e 0 iar pe doua trei pagini dvd.html, gps.html, cintact.html e 3 . o mai patit cineva asa? eu credeam ca o sa dea mai intai pe domeniu page rank nu ca pe niste pagini din site o sa am intai PR.

crirus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th February 2008
    Vârstă
    52
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de marius_wiz Vezi Post
    hello

am o intrebare . ideea e ca de 2 luni am facut un site de comert electronic si am inscris pe google am pus sitemap , am inscris in directoare romanesti si nu numai si mi-a aparut dupa aprox o luna page rank dar pe pagina principala adica direct pe nume domeniu e 0 iar pe doua trei pagini dvd.html, gps.html, cintact.html e 3 . o mai patit cineva asa? eu credeam ca o sa dea mai intai pe domeniu page rank nu ca pe niste pagini din site o sa am intai PR.
    Nu e neaparat asa... poti avea sub-pagini cu PR mai mare poate datorita linkurilor externe spre acele pagini. Cred ca google tine cont de fiecare pagina individual.
    Eventaul mai imbogateste continutul la index sau submite ceva linkuri direct la index

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    35

Implicit

Mda, asa am patit si eu... si culmea e ca am de vreo 1000 de ori mai multe link-uri externe pe index decat pe paginile interioare. Si totusi, am PR mai mare pe paginile interioare. Chiar si cele interioare au toate link catre index. Deci... nu inteleg

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    44
    Posturi
    224
    Putere Rep
    34

Implicit

si la mine la un site am PR 0 pe index si 2 pe alte pagini. nu stiu daca are legatura dar paginile celel mai vizitate au luat PR mai mare.
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

marius_wiz este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Locaţie
    ARAD
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

ideea e ca acum cu updateul de PR mi-or dat PR 4 pe domeniu dar inainte aveam PR 3 pe formularul de contact ...care nu era submis niciunde pentru link extern dar index-ul era la 50 de directoare , siteuri etc. acum in sfarsit mi-or facut update de PR pe index cam cat meritam ... in doua luni de la PR 0 la PR4

cat despre faptul ca paginile mai des vizitate or primit PR mai mare adevarat doar ca unele pagini foarte vizitate nu au primit.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pagini focusate pe o tema sau pagini pentru fiecare subtema ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th January 2010, 23:21
  2. Reclama adwords in descrierea siteului
    De gabi99 în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th May 2009, 23:36
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th April 2008, 16:58
  4. vizitatorii siteului
    De cris în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th August 2007, 19:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •