Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 46 din 46

Subiect: De ce se intampla asta?

darkstar_tfd este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Locaţie
    Timisoara/Uricani
    Posturi
    123
    Putere Rep
    36

Implicit

Deci deja ai facut testul. Eu abia azi am reusit sa pun paginile online si sa pun niste linkuri catre ele. Sper sa vad ceva rezultate in 2-3 zile.

costy81gl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    80
    Putere Rep
    36

Implicit

1) Daca ai 2 html-uri care contin cuvantul respectiv in textul paginii, dar numai unul il contine si in descriere. Ce pagina va fi mai sus?
    2) Daca intr-o descriere ai cuvantul de 10 ori la rand si in alta o singura data, intr-o propozitie, va fi penalizata prima?
    3) Cat de mult trebuie sa difere 2 descrieri pentru a nu fi depunctate? (o litera, un cuvant, o propozitie)
    4) Descrierea poate fi identica cu titlul (atunci cand titlul este persoanlizat)?
    (Daca as sti asta, as economisi destul de mult timp, pentru ca as pune acelasi text si la descriere si la titlu)
    ....se mai pot adauga si altele

Cam asta inteleg eu printr-un test concludent (nu doar pentru ranking, ci si legat de penalizari (parerea mea personala este ca si penalizarile ori suplemental results au strans legatura cu rankingul)).

Daca tot s-a adus in discutie rolul descrierii in pozitionare cred ca ar fi o idee buna deschiderea unui topic in care sa analizam fiecare mete-tag din mai multe puncte de vedere (ranking, penalizare, etc), in care fiecare afirmatie sa fie facuta in baza unui test. Eu recunosc ca folosesc o gramada de meta-taguri din care care mai mult de jumatate sunt aproape sigur ca sunt inutile. Dar nu le scot pentru ca mi-e teama sa nu cumva sa "conteze" si eu sa nu stiu.
    Decat sa facem fiecare aceste teste cred ca ar fi xtrem de util un astfel de topic.
    nimic

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de darkstar_tfd Vezi Post
    Deci deja ai facut testul. Eu abia azi am reusit sa pun paginile online si sa pun niste linkuri catre ele. Sper sa vad ceva rezultate in 2-3 zile.
    Sa vii sa ne spui rezultatul la sfarsit .. Chiar am putea face un thread doar pe baza asta.

Daca tot s-a adus in discutie rolul descrierii in pozitionare cred ca ar fi o idee buna deschiderea unui topic in care sa analizam fiecare mete-tag din mai multe puncte de vedere (ranking, penalizare, etc), in care fiecare afirmatie sa fie facuta in baza unui test.
    Deci sugerezi sa facem un thread de teste SEO ? E o idee buna.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Deci sugerezi sa facem un thread de teste SEO ? E o idee buna.
    E o idee excelenta. Dar nu thread ci o arie. In definitiv suntem forum de SEO dar momentan inca ne testam fiecare doar ideile proprii. Plus ca unele teste, facute pe site-uri pe care google le poate cataloga ca related/facand parte din aceeasi retea/avand acelasi proprietar, nu sunt mereu concludente.

darkstar_tfd este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Locaţie
    Timisoara/Uricani
    Posturi
    123
    Putere Rep
    36

Implicit

Okay am terminat si eu cu testul cu ajutorul lui Temi, am postat o data aici , si Cristian ai avut dreptate. Am ajuns la aceeasi concluzie cu tine. Sper ca stringul pe care l-am ales sa nu fie vreo problema, insa am incercat ceva fara concurenta.

O sa imi fac un update si la articolul pe care l-am postat.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

O intrebare legata de description:

Sunt de acord ca e mai degraba important pt CTR, si dupa testele facute de voi, continutul descriptionului nu se indexeaza. Atunci are vreo importanta sa bagi keyword in descriere? La cautare, Google boldeaza keyword-ul, asta inseamna ca ii da o oarecare importanta, il considera un factor de ranking? Sau e important sa ai kw-ul acolo, tot pentru CTR, sa sara omului in ochi. Mersi.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce se intampla?
    De Buta Paul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th November 2008, 15:20
  2. ce se mai intampla?
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 13th April 2008, 14:21
  3. Ce se intampla cu AdSense ?
    De Iulian00 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6