poate nu ar trebui sa postez asta aici, totusi imi asum riscul. daca unul din moderatori considera informatia neporivita pentru webul din Romania poate sa stearga linkuFaking your Pagerank
poate nu ar trebui sa postez asta aici, totusi imi asum riscul. daca unul din moderatori considera informatia neporivita pentru webul din Romania poate sa stearga linkuFaking your Pagerank
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Azi am observat... se pare ca sunt ceva miscari pe unele DC-uri... Se apropie gugal dance![]()
Ultima modificare făcută de dary5ro; 28th September 2007 la 23:16.
nu tot ce e vechi e "fumat" de google. spamul este mult mai vechi decat tehnica asta si tot da batai de cap celor de la G. la fel si redirectionarile 302 si multe altele. nu spun ca e ceva ce trebuie facut pentru a obtine pr mare, spun doar ca exista modalitati de a pacali pentru scurt timp sistemul.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)