de ce sunt nerabdator, meetzah?
pentru ca am facut un mic experiment si sunt curios daca a iesit ceva.
d-aia
de ce sunt nerabdator, meetzah?
pentru ca am facut un mic experiment si sunt curios daca a iesit ceva.
d-aia
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
nu mai stiu cum se numeau. m-am lovit de problema asta acum vreo 2 luni cand am vrut sa incriu un site in sistemul respectiv.
altii utilizeaza pagerankul pentru a stabili valoarea linkurilor
altii spun asaPricing
The current advertising model is based on Google Pagerank. Current rates for one-page charters on a one year basis are as follows:
PR 2: $75
PR 3: $100
PR 4: $150
PR 5: $250
PR 6: $500
si nu cred ca ii intereseaza pagerankul pentru a-si creste pagerankul. ci pentru ca un pagerank ridicat inseamna relevanta ridicata. sincer, prefer sa-mi apara anuntul pe un site targetat, unde vizitatorul vine ca-l intereseaza ce gaseste acolo si sunt mai multe sanse sa dea click pe reclama mea (daca are leg. cu domeniul respectiv) decat pe un sit unde vizitatorul ajunge pentru ca a fost luat cu japca si dupa ce ajunge inchide imediat pagina. nu?How do you price the ads on my site?
We use our own pricing algorithm that factors in: the traffic of your website, theme of your website, and link popularity of your website.
Page rank-ul siturilor indicat de dir.google.com sufera update care insa nu e verificat de google toolbar. Se vorbeste ca ar avea loc PR update-ul insa e la fel de posibil sa fie anumite "greseli". Aici
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
nu stiu care e situatia la tine si sper sa nu te superi, dar de cele mai multe ori "un mic experiment" = "black heat seo"... ceea ce nu e bine pe termen lung. cand faci un experiment bune se vede in max 2 saptamani... cel putin asa a fost la mine din totdeauna. iar experimente inconstiente sau reinventarea rotii in seo nu sunt chestii dupa care ma dau in vant. dupa mine intr-o buna optimizare 98% dintre modificari sunt chestii de bun simt, la mintea oricui. poate gresesc, dar pentru mine e ok gandirea asta... pentru ca a dat rezultate si da in continuare.
mihai
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
nu, nu mihai, am fost inteles gresit. nu am folosit tehnici necurate; vreau doar sa vad ce page rank obtin pe un domeniu free, fara sa fi investit un leut in promovare. (in serp am reusit o performanta super buna)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cum poate un site sa obtina un PR bun (5 sau chiar 6) fara sa aiba backlinkuri din alte site-uri? Am vazut site-uri cu PR 5 si 6 care au 2-3 linkuri externe, cum e posibil? Mai e si alta reteta pentru PR decat cea cu linkurile externe?
slobodan, 2-3 linkuri vizibile unde? sper ca nu te referi la cautarea cu "link:"
La asta ma refeream, daca stii alta metoda de aflare a linkurilor unui site zi-mi si mie (daca nu e secret profesional). Nu toti suntem webmasteri de profesie
Si totusi stiu pe cineva cu PR 6 (site-ul sau, se intelege) care nu a facut inscrieri in directoare si nici link exchange, el zice ca e din cauza faptului ca are un site pe o nisa neexploatata suficient, dar nu inteleg prea bine cum influenteaza asta PR-ul.
In Webmaster Tools ai acces la linkurile pe care ti le vede Google. Ce vezi la cautarea cu "link:" reprezinta ceea ce considera Google ca e relativ cu site-ul tau...sau o parte din ceea ce considera a fi relativ. Faptul ca un site are PR5 sau PR6 si 2-3 IBL-uri publice nu inseamna nimic negativ/dubios/ilegal/etc.
poate nu ar trebui sa postez asta aici, totusi imi asum riscul. daca unul din moderatori considera informatia neporivita pentru webul din Romania poate sa stearga linkuFaking your Pagerank
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)