In ultima perioada nu vi se pare ciudata rankarea in google? Totul s-a intamplat la inceputul lui martie cand am observat ca site-urile mele nu mai rankeaza atat de bine la inceput mai ales pe mobile. Pe data de 16 aprilie m-am uitat in analytics si timp de 2 ore (am verificat constant) eram pe pozitii foarte bune in serps pe multe articole (pe toate site-urile si la fel am primit mesaje pe skype ca site-ul lor a crescut brusc) iar apoi totul a revenit la normal. De fiecare data ma uit si parce google sta in cache, nu observ nici o modificare a nici unui site pe diferite keyword-uri importante/mai putin importante si cateodata sunt maxim 150 caractere in meta description, altadata maxim 350, alterneaza. Ce credeti ca doresc sa faca? Ma gandesc foarte mult la acea zi de 16 aprilie unde cel putin site-urile mele primisera un boost fantastic timp de 2 ore.
In caz ca ma intrebati, cumpar destul de des advertoriale/backlink si atunci cand cumpar o fac doar pe site-uri cu vechime, autoritate decenta si care sa fie actualizat macar odata la 4 zile.

Răspunde cu citat