@haotik nu sunt aici sa fac pariuri sau sa ma iau la tranta cu cineva. @Bogdan Calin a incheiat cu "Ce parere aveti?" iar eu mi-am dat parerea. De aici incolo, cine ce face, cum gandeste, prin ce metoda face SEO, e alegerea lui. Bafta!
@haotik nu sunt aici sa fac pariuri sau sa ma iau la tranta cu cineva. @Bogdan Calin a incheiat cu "Ce parere aveti?" iar eu mi-am dat parerea. De aici incolo, cine ce face, cum gandeste, prin ce metoda face SEO, e alegerea lui. Bafta!
Nu ma bag la pariu pentru ca sunt prea multi factori care pot influenta. Totusi, sa fim sinceri, proiectele care incep cu dreptul merg bine si asta nu e de ieri de azi. Daca un site chel rankeaza bine, in detrimentul altuia mai vechi si bine pus la punct, ce se va intampla cand se va dezvolta? Nu are acum continut si BL-uri, dar asta nu inseamna ca nici nu va avea...
Deci eu cred ca trebuie sapat cat mai adanc si luat in calcul fiecare amanunt: structura, nr de pagini indexate, legaturi interne, BL, citation, etc. Depinde mult si de nisa iar Bogdan are dreptate, nu o poate da aici... Oricum, cred ca e o nisa usoara, altfel nu vad cum s-ar fi intamplat asta.
UPDATE: Ieri am publicat un articol (cateva randuri + noul produs; da, e vorba de un site de afiliere), iar el a adaugat o poza si pretul - el e pe pozitia 6, eu pe 16.
Nu incerc sa mai storc nimic de la voi, ca stiu ca e aiurea sa iti dai cu parerea orbeste, dar vreau doar sa va tin la curent. O sa mai scriu cand e ceva nou, in caz ca va interesa pe cineva. Poate-mi si dau seama care-i, de fapt, treaba.
Multumesc tuturor celor care si-au dat cu parerea.
P.S: Unicul lui link vine de pe linkcentre.com (mi s-a aprobat si mie link-ul - vedem ce se mai intampla).
LE: Pe pozitia 16, eu apar cu tag-ul marcii produsului, nicidecum cu articolul in sine (da, este indexat in Google articolul meu).
Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 24th March 2017 la 15:02.
Pe Romania sau international site-urile?
Scuze!
In cazul asta, pentru intre pagina 6 si pagina 16 trebuie sa mai fie ceva si pentru ca tu nu rankezi cu articolul, cred ca de fapt problema este la tine.
Pentru ca esti priceput la SEO cred ca e o problema minora, creva greu de observat care iti scapa, cel mai probabil on-page.
Parerea mea...
Sunt sanse mari sa fie ceva greu de observat, dar simplu. Continui sa sap.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)