Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Site suspendat ?

BGD1337 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    10th September 2016
    Vârstă
    34
    Posturi
    79
    Putere Rep
    19

Implicit

Am mai observat ceva ciudat, datele site-ului nu sau mai actualizat de 3 zile in Webmaster, deobicei graficul acesta acum trebuia sa fie coborat jos de tot, insa e tot asa.
    Cu articolele, tot asa. Inclusiv site-ul momentan este down de ieri insa la Crawl Errors nu e nicio problema
    https://s14.postimg.org/bh27l1wep/Untitled.png

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Facusem si eu o afacere de genul, incercam sa vand masini in parcare la mall. Nu ale mele, ale altora, nici macar nu le vindeam ii lasam doar sa se uite la ele.

Si tot asa, ba se supara autoritatile, in parcare la mall nu ma mai lasa sa-mi desfasor afacerea, astia de la primarie nu ma lasa sa pun reclame...

Clienti gaseam ca era vad, toti incantati cand auzeau de masina altuia moca, voiau masina sa da' nu voiau sa dea bani... Da' se enervau cand vedeau ca nu-i las sa conduca, doar sa se uite la ele. Tot ei se enervau.

In fine, cum fac sa ma lase cei de la mall iar in parcare? si cum conving firmele serioase ca-s de incredere, sa-si faca reclama la mine?

Trec mii de oameni pe la mall, nush ce de ce nu vor sa le vand reclama.

Scuze ca postez in topicul tau, dar e problema similara si n-avea rost sa deschid alt topic.
    Retired

alex11b este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2015
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu este singurul site in cauza,mai sunt 5,6 site-uri disparute din cautare si care au pierdut trafic tot de ieri,site-uri vechi cu peste 15.000 de unici,si se pare ca nu doar din nisa ''filme online'',mai sunt si ceva magazine online,etc in situatia asta si asta de la ultima actualiazare wordpress de pe data de 6.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    514
    Putere Rep
    30

Implicit

Din punctul meu de vedere, problema website-urilor de filme online (lasam la o parte faptul ca sunt ilegale), este webmasterul, cel care vrea sa se imbogateasca peste noapte si te "bombardeaza", cu zeci de pagini idioate. Inca mai exista idioti care cumpara trafic de pe astfel de website-uri si pot spune ca am intalnit companii care se ocupa de SEO si cumpara trafic pentru clientii lor. Inteleg, este munca lor, fac rost de film, il traduc, il urca pe servere insa, nu trebuie sa faca abuz. Am intrat acum cateva zile pe unul din site-urile respective si are redirect dupa 2 secunde catre un alt website. Pai cat de dobitoc trebuie sa fii? Se plang aici ca nu mai apar in rezultatele organice, pai este curios?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cont AdWords suspendat
    De p3tq în forumul Adwords
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th September 2012, 13:32
  2. Cont suspendat Google+
    De piciu1993 în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th August 2011, 12:36
  3. Site suspendat de Google Adwords
    De jarrel în forumul Adwords
    Răspunsuri: 7