Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Din punctul meu de vedere, SEO a murit

Afișare hibrid

mariannn este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2016
    Vârstă
    35
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

@ Twigg Twigg

Chiar tu ai recunoscut intr-un replay mai inainte ca esti amator, si acuma ma intrebi pe mine de unde am ajuns la concluzia asta ??? Dar asta prea putin conteaza , au mai fost de-a lungul aniilor topicuri despre tema asta ca SEO is dead bla bla bla si uite ca intram in 2017 si SEO is still alive.SEO in general e un domeniu care se schimba foarte des , adica ce a mers acum un an sa rankez un site , poate acum nu mai merge samd

Da fiecare are punctului lui de vedere, asta nu e o problema...ti-ai spus punctul tau de vedere ,ok si eu ti-am spus ca nu e chiar asa .Ca si comparatie e ca si cand termini Facultatea "X" si dupa mergi si vorbesti pe forumuri ca nu se merita sa termini Facultatea "X" pentru ca nu gasesti de munca .Daca tu nu reusesti , nu inseamna ca nici altii nu pot.
    Ultima modificare făcută de mariannn; 23rd November 2016 la 11:59.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de mariannn Vezi Post
    @ Twigg Twigg

Chiar tu ai recunoscut intr-un replay mai inainte ca esti amator, si acuma ma intrebi pe mine de unde am ajuns la concluzia asta ??? Dar asta prea putin conteaza , au mai fost de-a lungul aniilor topicuri despre tema asta ca SEO is dead bla bla bla si uite ca intram in 2017 si SEO is still alive.SEO in general e un domeniu care se schimba foarte des , adica ce a mers acum un an sa rankez un site , poate acum nu mai merge samd

Da fiecare are punctului lui de vedere, asta nu e o problema...ti-ai spus punctul tau de vedere ,ok si eu ti-am spus ca nu e chiar asa .Ca si comparatie e ca si cand termini Facultatea "X" si dupa mergi si vorbesti pe forumuri ca nu se merita sa termini Facultatea "X" pentru ca nu gasesti de munca .Daca tu nu reusesti , nu inseamna ca nici altii nu pot.
    Si tot nu ai dat un argument. Ofera-ne argumente, sa invatam cu totii de la tine (si nu numai).

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

@ Twigg Twigg

Chiar tu ai recunoscut intr-un replay mai inainte ca esti amator [..]
    Consider ca sunt amator pentru ca uite, m-am lovit de o problema si nu stiu s-o rezolv. Sau pot dar imi este lene, nici eu nu mai stiu. Poate ca de vina sunt cele 60+ site-uri, majoritatea wp pe care incerc sa le tin curate si actualizate si asta imi haleste tot timpul.

De unde am tras concluzia ca SEO e (aproape) mort? Simplu, pe nisele grele se intampla.. chestii. Chestii care n-au o explicatie logica oricat de guru ai fi. E suficient sa urmaresti rezultatele cateva zile la rand si vei intelege. Ah, ai un site pe care tragi zi de zi pe o nisa relativ subtire? crede-ma ca nu esti guru. Uite ce-ti propun: adu-mi un site, la alegere intre: "transport marfa", "inchirieri auto", "tractari auto" in prima pagina folosindu-te doar de cunostintele tale seo (fara buget!) iar eu iti dau tie cele 60 de site-uri si ma retrag din business. Ce zici?

mariannn este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2016
    Vârstă
    35
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Consider ca sunt amator pentru ca uite, m-am lovit de o problema si nu stiu s-o rezolv. Sau pot dar imi este lene, nici eu nu mai stiu. Poate ca de vina sunt cele 60+ site-uri, majoritatea wp pe care incerc sa le tin curate si actualizate si asta imi haleste tot timpul.

De unde am tras concluzia ca SEO e (aproape) mort? Simplu, pe nisele grele se intampla.. chestii. Chestii care n-au o explicatie logica oricat de guru ai fi. E suficient sa urmaresti rezultatele cateva zile la rand si vei intelege. Ah, ai un site pe care tragi zi de zi pe o nisa relativ subtire? crede-ma ca nu esti guru. Uite ce-ti propun: adu-mi un site, la alegere intre: "transport marfa", "inchirieri auto", "tractari auto" in prima pagina folosindu-te doar de cunostintele tale seo (fara buget!) iar eu iti dau tie cele 60 de site-uri si ma retrag din business. Ce zici?
    Fara suparare , tu te auzi ce zici ? Adica tu vrei sa faci SEO pentru niste nise relativ destul de competitive dar fara fara sa investesti bani...Cea mai tare chestie de am auzito in ultimul timp

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Fara suparare , tu te auzi ce zici ? Adica tu vrei sa faci SEO pentru niste nise relativ destul de competitive dar fara fara sa investesti bani...Cea mai tare chestie de am auzito in ultimul timp
    N-o sa-ti vina sa crezi dar eu n-am investit niciodata bani in site-urile pe care le-am optimizat si culmea, au ajuns in top. Totul s-a bazat pe...seo facut ca la carte. Daca strategia ta se bazeaza pe cumparat link-uri si advertoriale, nu cred ca mai are rost sa continuam.

Dar discutiile au fost totusi constructive, incep sa cred ca pe nisele grele acum chiar e nevoie de buget.

tiroid este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    6th September 2013
    Vârstă
    39
    Posturi
    107
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    N-o sa-ti vina sa crezi dar eu n-am investit niciodata bani in site-urile pe care le-am optimizat si culmea, au ajuns in top. Totul s-a bazat pe...seo facut ca la carte. Daca strategia ta se bazeaza pe cumparat link-uri si advertoriale, nu cred ca mai are rost sa continuam.

Dar discutiile au fost totusi constructive, incep sa cred ca pe nisele grele acum chiar e nevoie de buget.
    Twigg - tu vrei sa rankezi fara link-uri/advertoriale cumparate? Si cum ai vrea sa faci asta intr-o piata in care aproape toti o fac? Ai analizat concurenta? Nici ei nu au link-uri cumparate si va bateti doar din on-page .. continut .. samd?

Eu va recomand sa aveti mare grija la cum interpretati informatiile seo de la expertii de pe .com. In Romania 20% din site-urile de stiri au rate cardurile publice cu pret pentru advertoriale..samd. si toate lumea vinde/cumpara. Am avut o campania acum cateva luni pe UK pt Awareness la un site (deci nu seo) cu link-uri Nofollow si mi-a luat 2 luni de mailuri si de telefoane ca sa gasesc 10 site-uri bune pe care sa pot posta 10 materiale relevante Multi nici nu stiau ce sunt alea advertoriale, "cum adica sa publice un continut platit? doar banner daca vreau" si m-am lovit de chestia asta din partea a f.multor site-uri.

Am administrat si eu pana acum cateva zeci de proiecte, unele pentru clienti de top pentru care am publicat multe articole si comunicate de presa cu informatii in premiera si f.multe site-uri (mai ales ziarele natioanale f.mari) au preluat informatia fara specificare de sursa, dapai link. Dupa telefoane si mailuri in redactie obtii un "scuze" si o citare de sursa, niciodata link.

Chestia cu "creati continut de calitate si acesta o sa genereze link-uri .. si bla bla" e praf in ochi, nu se aplica in Romania decat f.rar si din cauza asta nu te poti baza pe asta. O sa ai continut de calitate care daca nu este ajutat de ceva link-uri o sa ramana in umbra pentru ca in fata ta vor ranka ori site-urile f.mari, ori cele care cumpara zeci de advertoriale .. care daca sunt facute ca la carte, continut f.bun, unic si de calitate, relevant si nemarcate cu P/Advertorial, cu link-uri de pe ancore variate chiar si tier 2 si totodata folosind si link-uri catre alte site-uri de calitate si relevante in aceleasi articole nu mai sunt chiar asa de "Black Hat".

Overall eu cred ca e doar un episod, poate ai aplicat ceva la toate site-urile ce nu e ok si de aici totul a mers prost. Mai citeste, experimenteaza si cu siguranta o sa reusesti sa faci treaba buna.

Spor!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 14th March 2012, 17:55
  2. A murit Steve Jobs
    De RoManiac în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 46
    Ultimul Post: 14th October 2011, 23:30
  3. A murit lx.ro?
    De slobodan în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th July 2011, 01:01
  4. CAPTCHA a murit!