Buna ziua,
As dori sa va propun un experiment, dar mai intai sa va explic:
Am studiat un competitor cu un site d.p.m.d.v. modest, dar care iese mereu pe primele pozitii in SERPS pentru aproape orice termen de cautare, atat in limba romana cat si in engleza.
Am studiat putin acest site. Este relativ nou si are ~10 domenii cu linkuri catre el (sunt in domenii de activitate complet diferite), e drept, de pe homepage. De asemenea, acest site are 15 linkuri catre alte situri, tot de pe homepage si tot cu domenii de activitate complet diferite. Linkurile au ca ancora un jpeg (logo) cu "ALT" si "TITLE".
Se pare ca o firma a facut toate aceste situri si a venit cu aceasta schema de backlinking care functioneaza (enervant pt. mine) de bine.
Propun sa discutam si sa folosim aceasta schema in interesul nostru, mi se pare cea mai productiva metoda de SEO.
Iata ce propun celor interesati sa participe:
- in primul rand trebuie sa aiba situri de calitate si cu varianta de mobil
- sa imi trimita un PM cu e-mailul lor, URL la situl lor si url la un jpg pentru logo pana pe 1 Oct. 2016 (vom putea schimba data limita de comun acord)
- eu am sa va comunic atat situl meu, situl studiat in introducere si situatia participantilor
- in functie de numarul de participanti vom alege un numar de linkuri catre alti participanti pe care sa le punem pe homepage (fara schimb direct de linkuri)
- cei care nu se conformeaza sau care sterg linkurile sunt descalificati si exclusi, toti vom avea evidenta exacta
Astept mesaje de la voi

Răspunde cu citat

Pot sa particip si eu cu link-ul