Da Mishu, ai inteles bine, schema e A -> B -> C -> D -> A. Toti cei cu care am corespondat pe PM si au verificat, au remarcat ca situl respectiv rankeaza #1 pe mai multe combinatii de keywords si ies pe prima pagina la aproape TOATE combinatiile. Cred ca e visul cel mai frumos al oricaruia care se preocupa de SEO. Si practic asta a fost tot SEO pe care l-au facut, banal nu? Adica au pus in footer cateva logouri (cam 10-15) cu link catre asa-zisi parteneri. Stiu ca arata groaznic (ca siturile de 2 lei din anii '90) dar cui ii pasa daca asta aduce trafic, si oricum nimeni nu se mai uita la footer in zilele noastre. Ai noroc sa stea utilizatorul cateva secunde, sa vada cateva pagini si sa nu dea bounce.
Cred ca toate siturile fac chestia asta, ceva similar puteti vedea pa expedia, faceti click pe screenshot mai jos:
Expedia.GIF
Din pacate nu se inghesuie prea multi si imi pare sincer rau. Eu am incercat sa fiu cat mai convingator cu putinta. Sper totusi ca pana pe 1 Oct. sa fim cel putin 4 care sa colaboram.
Va invit inca o data sa participati, totul va fi transparent, vom decide impreuna cine ramane sau nu in program (siturile fara calitate vor trebui eliminate). Eu zic ca nu avem nimic de pierdut daca suntem seriosi, doar de castigat!

Răspunde cu citat