Citat Postat în original de Dan Vezi Post
.....................
Promit ca incep sa dau avertismente si penalizari pentru offtopic.
Pai cine te-a oprit pana acum? Sau crezi c-o sa tac de frica?

@Kali71
Vii aici in postura de necunoscut, asta pentru ca tu refuzi sa respecti regulamentul forumului si sa te prezinti in sectiunea dedicata (culmea, sustinut de un moderator!), si ne propui o schema care poate avea un potential mare de risc dar ai pretentia ca nimeni sa nu te contrazica si, chiar daca nu te prea omori tu cu respectul, tu sa fii respectat! Buna treaba!
N-ar fi mai bine sa ne spui tu cine esti, sa te prezinti frumos aici si apoi sa stam de vorba? Ce e asa de greu?
Faptul ca ai atatia ani de experienta nu inseamna nimic! Experienta avem toti, rezultate nu prea avem. Nu-i asa?
N-am nimic cu tine sau cu propunerea ta dar am ceva cu faptul ca nu respecti regulamentul forumului si un moderator te sustine. Si sunt de acord cu Robert, chiar are dreptate!

Legat de subiect:
Din ce spui tu, n-am inteles clar ce propui... e o schema all to all? Daca da, chiar nu poti avea mai multa imaginatie?
Si de ce crezi ca nu presupune un risc, pentru ca reteaua va fi construita din site-uri cu autoritate, pentru ca le pasa proprietarilor de ele? Nu vad legatura...