Va salut, care este motivul pentru care un site nu apare in cautari si pe google.com, google.uk, samd.Pe cautari apar toti competitorii, mai putin site ul meu..Pe webmaster nu pare nimic "suspect".![]()
Va salut, care este motivul pentru care un site nu apare in cautari si pe google.com, google.uk, samd.Pe cautari apar toti competitorii, mai putin site ul meu..Pe webmaster nu pare nimic "suspect".![]()
pot sa-ti spun ca sunt cateva criterii pe care nu le stapanesc foarte bine. In primul rand trebuie sa fie indexat, este in functie si de cat de puternice sunt cuvintele cheie, cate pagini ai in top, cat de populare sunt incat sa inceapa sa apara si afara sa poata concura cu celelalte, etc.
nu pot spune ca este cel mai bun raspuns, dar este o varianta. Daca stie cineva mai multe sunt curios si eu sa aflu![]()
Te inteleg.Site-ul este indexat in top 15 pe google.ro, pe cuvinte ce au in jur de 10000-15000 de cautari lunare, problema este la ''vechimea'' lui, cred..domeniul este inregistrat de un an de zile, iar pe webmaster tools de vreo 3 luni de zile.
Simplu,
nu ai backlinks suficiente cat sa faci fata competitiei pe .com/.uk,
domeniul este .ro (geo target)
Cauta-te cu fatrank, poate esti in top 100 pe .uk,.com
Backlink uri sunt, majoritatea provin de pe site uri straine.Initial ma gandeam sa nu fie ceva din setari
1. nu ai cum sa fii indexat in top 15 pe google. Tipul asta de exprimare imi da de inteles ca s-ar putea sa nu stapanesti foarte bine termenii. Deci poti fi indexat in Google.ro si sa rankezi pe pozitia 15 sau in top 15. A fi µindexatµ inseamna µa face parte din competitieµ, adica motoarele de cautare stiu de tine si te lasa sa apari in ele.
2. Acum, daca ai inteles ce am incercat sa iti spun, verifica daca ai site-ul indexat pe toate motoarele (google.ro, google.fr, google.com sau care te intereseaza). Poti verifica asta dand search in fiecare motor dupa formula µsite:domeniu.roµ. Asta e primul pas pentru a primi un raspuns corect/util la problema care te intereseaza.
Pardon, cuvantul indexat in top 15 se referea de fapt la ''clasat'', da, verificarea am facut-o si este indexat pe ''toate '', problema este ca in varianta mobile, il gasesc pe toate cuvintele cheie in in pozitii asemanatoare, acest lucru se intampla si cand folosesc optiunea ''Versiune site desktop'', dar pe desktop propriu-zis, nu apare pe cuvinte cheie, cautat cu cache-urile sterse, browsere dezinstalate(vorbesc de cautarile internationale: uk, fr, samd) ps: (nu caut motive sa dau url-ul site-ului pe forum sau altceva, sa nu se inteleaga gresit)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)