In primul rand salut comunitatea SEOpedia.
Deschid acest subiect pentru a cauta idei noi sau solutii la probleme de natura ciudata.
Eu ma ocup de mai multe siteuri, dintre care unul dintre ele este cam important - un site de prezentare wordpress pe o nisa de servicii.
Am optimizat site-ul respectiv, luand ca litera de lege cuvantul Dl Cutts, fara black hat, fara smecherii sau "steroizi".
Acum ma aflu in situatia in care sunt pe locul 7-9, cu DA si PA mai mare decat a competitorilor, PR Quality deasemenea mai mare, si cu backlink-uri destul de bune. Iar pe primele locuri se afla siteuri care sunt mai slabe, unul dintre ele (locul 2 constant) fiind ridicat prin spam si linkuri reciproce cu tot felul de directoare, si culmea ca si pe mobile e singurul care nu este mobile frendly si rankeaza pe locurile 2-3.
Apelez la aceasta comunitate pentru idei noi, sugestii sau teorii. Oare la noi in Romania nu se aplica acealeasi algoritme? Daca nu linkurile sunt problema mea, atunci ce mai poate fi?
Care sunt dupa parerea vostra cele mai importante asptecte SEO la o nisa de business pe domeniul serviciilor?

Răspunde cu citat