Pentru ca ai cerut o opinie ... am intrat pentru prima data pe site si nu mi-a luat nici 5 secunde pana sa gasesc prima greseala gramaticala "Adauga adresa ta de mail aici si primesti retele prin email automat.Este Gratis!" Nu mi se pare ok fara a pretinde ca eu nu fac astfel de greseli pe propriul site.

Merg mai departe si dau click pe prima reteta "Pulpe de pui in sos de vin dulce". Sa zicem ca ma intereseaza reteta, incerc sa o fac si eu acasa, dar cand interesul meu ajunge in punctul maxim, in spui sa intru pe alt site daca vreau sa citesc si restul retetei. E clar, a doua oara o sa evit site-ul tau, chiar daca o sa imi apara in cautari in SERP.

In mare, nu arata rau, numai ca ai intrat pe o nisa cu o concurenta puternica, iar tu trebuie sa fi cel putin la fel de puternic daca vrei sa ii faci fata. Nu cred ca ar trebui sa te opresti ci doar sa pui retetele complete, altele decat cele pe care le gasim pe resul site-urilor. Nu ma deranjeaza atat de mult greselile pe cat ma deranjeaza faptul ca ma minti prin titlu ca deti o informatie si de fapt tu ma pui sa dau cel putin inca un clic in plus.

Bafta cu site-ul !