4th August 2014, 21:32
1 out of 2 members found this post helpful.
Pentru ca ai cerut o opinie ... am intrat pentru prima data pe site si nu mi-a luat nici 5 secunde pana sa gasesc prima greseala gramaticala "Adauga adresa ta de mail aici si primesti retele prin email automat.Este Gratis!" Nu mi se pare ok fara a pretinde ca eu nu fac astfel de greseli pe propriul site.
Merg mai departe si dau click pe prima reteta "Pulpe de pui in sos de vin dulce". Sa zicem ca ma intereseaza reteta, incerc sa o fac si eu acasa, dar cand interesul meu ajunge in punctul maxim, in spui sa intru pe alt site daca vreau sa citesc si restul retetei. E clar, a doua oara o sa evit site-ul tau, chiar daca o sa imi apara in cautari in SERP.
In mare, nu arata rau, numai ca ai intrat pe o nisa cu o concurenta puternica, iar tu trebuie sa fi cel putin la fel de puternic daca vrei sa ii faci fata. Nu cred ca ar trebui sa te opresti ci doar sa pui retetele complete, altele decat cele pe care le gasim pe resul site-urilor. Nu ma deranjeaza atat de mult greselile pe cat ma deranjeaza faptul ca ma minti prin titlu ca deti o informatie si de fapt tu ma pui sa dau cel putin inca un clic in plus.
Bafta cu site-ul !
4th August 2014, 22:04
0 out of 1 members found this post helpful.
Ultima modificare făcută de Adelin; 4th August 2014 la 22:40.
Nimic.
4th August 2014, 23:22
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
florea
Nu frate dar uite tu ce scriu eu acolo si ei repeta acelasi lucru. Pai sa ajung la ce imi spun ei, adica la useri fideli, e deja a doua parte de ridicare a numarului de vizite, asta daca nu sunt eu prost si idiot. Acel lucru se intampla la un site care deja a fost vazut bine de google. Odata ce pe mine m-a busit, am cerut un sfat pentru a remedia putin problema, nu balariile de mai sus. Greseli gramaticale au ziarele de sute de mii de vizite si mai am si alte site-uri care pur si simplu sunt copiate cuvant cu cuvant de cei mai mari. Faza cu articole originale e pierduta de mult. Sunt zeci de site-uri ce copiaza 100% si au vizite. Da na, fiecare comenteaza si raspunde sa se afle in treaba. CU asta am incheiat. Rog inca odata un admin sa stearga. Multumesc mult
Daca vii si ceri opinii, trebuie sa te astepti la raspunsuri. Ma distreaza comparatia siteului tau cu ziarele cu zeci de mii de vizite.
Ti s-au dat sfaturi, dar deh, cine sa le asculte? Tu stii mai bine nu? 
PS. Mai posteaza cateva articole copy-paste. Siteul isi va reveni negresit.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)