Rezultate 1 la 10 din 152

Subiect: Panda update 4.0

Afișare hibrid

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Tom nu sunt suparat ca momentan eu stau ok ....nu am cazut (doar a dansat) la unele pozitii.Cat despre clean site asta nu mai tine momentan am vazut site-uri ok cazute fara pic de spam link-uri puternice naturale,si nu vorbesc de un singur caz.Da rateuri nimeni nu este perfect dar..daca vrei pm si iti dovedesc locul 1 cu 99% spam nesimtit de minim un an rankeaza...Cat despre paginile de facebook si useri zeci de mii cumparati si toate naspeturile de pagini sa rankeaze...unde vezi ceva bun .Ebay ca si restu in 2-3 luni revine trebuie sa loveasca si site-uri mari cum a fost cnn etc...dar in 2-3 luni revin mai puternic fara nici o modificare.Stii foarte bine ca multe rezultate nu au ce cauta pe primele 5 pozitii dar se afla de mult mult timp acolo.Despre seo ... seo devine poveste cat de curand binenteles nu de tot ,se va schimba tot google dupa ce toata lumea va avea telefoane smart.Deja la mine pe site 20% vin de pe telefon triplu fata de anu trecut,vor urca aplicatiile pe ios android etc.Bine iara deviez ).Uite rezultate irelevante pentru mine scrie televizoare ieftine cumpara tu de la primu pe home page ,sa nu ai vb de calitate si css etc ca nu tot timpul conteaza.
    Oricum sa stii ca sunt relax dar mai tre sa mai scriu si eu ca si asa scriu gramatical prost
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Tom nu sunt suparat ca momentan eu stau ok ....nu am cazut (doar a dansat) la unele pozitii.Cat despre clean site asta nu mai tine momentan am vazut site-uri ok cazute fara pic de spam link-uri puternice naturale,si nu vorbesc de un singur caz.Da rateuri nimeni nu este perfect dar..daca vrei pm si iti dovedesc locul 1 cu 99% spam nesimtit de minim un an rankeaza...Cat despre paginile de facebook si useri zeci de mii cumparati si toate naspeturile de pagini sa rankeaze...unde vezi ceva bun .Ebay ca si restu in 2-3 luni revine trebuie sa loveasca si site-uri mari cum a fost cnn etc...dar in 2-3 luni revin mai puternic fara nici o modificare.Stii foarte bine ca multe rezultate nu au ce cauta pe primele 5 pozitii dar se afla de mult mult timp acolo.Despre seo ... seo devine poveste cat de curand binenteles nu de tot ,se va schimba tot google dupa ce toata lumea va avea telefoane smart.Deja la mine pe site 20% vin de pe telefon triplu fata de anu trecut,vor urca aplicatiile pe ios android etc.Bine iara deviez ).Uite rezultate irelevante pentru mine scrie televizoare ieftine cumpara tu de la primu pe home page ,sa nu ai vb de calitate si css etc ca nu tot timpul conteaza.
    Oricum sa stii ca sunt relax dar mai tre sa mai scriu si eu ca si asa scriu gramatical prost
    OK, ma bucur, pentru ca nu ai de ce sa-ti bati capul, cat timp esti ok. Cat timp esti curat, doar cresti si cresti. Iar daca ai un business cu planuri pe termen lung, asta e tot ce conteaza. "da si fugi" e pentru cei mai tineri.

Da-mi exemple de "site-uri ok cazute fara pic de spam link-uri puternice naturale,si nu vorbesc de un singur caz", care au picat, sunt tare curios.

"locul 1 cu 99% spam nesimtit de minim un an rankeaza", ia sa vedem si aici (da pm).

Paginile de facebook sunt o problema pentru algoritm, dar din "problema" au devenit "bonus". Orice pagina de fb elimina o pagina de "business", care ajunge la adwords. Avantaj google

Site-urile penalizate nu-si revin, se curata si isi revin, iar asta e o diferenta esentiala. Nu le tine nimeni "in puf", astea sunt povesti, dar cand ai probleme interne, se rezolva usor. Cand iti zboara index, e mai greu.

"seo devine poveste", este ceea ce credeam si eu acum 2 ani, cand eram "mai mic", dar adevarul este ca seo creste si se transforma in ceva mai complex decat este acum, mult mai putin accesibil pentru userul clasic de internet. Seo este un serviciu obligatoriu, care costa din ce in ce mai mult, tocmai pentru ca este din ce in ce mai complex si ESENTIAL pentru orice afacere online. Deci uita de "speranta" cum ca "seo dispare", ca te inseli amarnic. Hai sa-i zicem promovare online ca suna mai pe intelesul tuturor. Un business fara promovare? Brand sau inovatie, altfel nu se poate!

Traficul de pe telefoane tot din google vine = seo.

Aplicatiile sunt "infecte", nimeni nu instaleaza aplicatie de "site/shop", poate doar jocuri si aplicatii de "management", dar site? Nop! Tot google ofera traficul.

Ex cu televizoare este absurd, da-mi voie sa nu cred ca-ti bazezi teoriile pe un asemenea exemplu. Nimeni nu vrea sa fie asociat cu "ieftin", iar emag chiar vad ca se distreaza copios cu tine si altii
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Stii foarte bine ca multe rezultate nu au ce cauta pe primele 5 pozitii dar se afla de mult mult timp acolo.
    E ca si cum ti-as cere eu socoteala pentru reclamele sau aplicatiile de pe site-ul tau..... Exista vreun contract intre noi si Google, are vreo obligatie la noi? Eu asta nu pricep, de unde incrancenarea asta? E normal ca Google sa faca ce vrea pe mosia lui, nu trebuie sa ne dea noua socoteala, faptul ca uneori ne mai da si explicatii trebuie luat ca o favoarea nu ca un drept...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Confirms Panda Update Is Rolling Out
    De avram în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th September 2013, 22:33
  2. Studiu Google Panda update
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th June 2012, 01:42
  3. Video Panda Update
    De felix în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th December 2011, 14:17
  4. Panda update 2.5 septembrie 28-30.
    De Tom în forumul Google