1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
scoopo
SI care e reteta daca tu zici ca nu stim despre ce vb ?
CA sunt cativa care au inteles ca rezultatele upaturilor au LEgatura cu directia in care merge
seo.Si da discutiile sunt depsre compania google e si normal ca ei fac upda. nu noi le facem si ei stiu mai bine ce fac.Tu nu ai inteles ca nu exsita reteta
seo (nu mai exista) sunt cativa pe forum cu site-uri perfecte si trafica de oridinul zecilor de mii care le-a scazut traficul fara nici un motiv.Si au urcat site-uri spam fara articole scrise de 2 ani in fata lui ...asta vezi tu reteta
seo.?
Imi pare rau dar discutia este depsre update si directie unde se indreapta
seo.NU trebuie sa zeci CA CALU doar update de acuma si sa te adaptezi si peste 1 luna sa schimbe algortimul si sa cazi....E o mare nebuloasa aici.Asta este un update de tot rasu o sa vezi si de ce,cand vor ranka paginile de facebook peste marile site-uri..
scoopo, de ce esti asa suparat? Cine te supara? Google? Nu are de ce. Ai site ok, structura ok, continut unic si ok, link-uri ok, esti OK. Daca nu le ai, nu trebuie sa te superi pe google, pentru ca el vrea site-uri ok, nu suporta site-urile "cu de toate".
Asa ca poti sa te superi 2 saptamani pe tine, sa-ti faci "ok" in site si dupa esti ok. Google nu schimba nimic, e la fel ca si acum multi ani. Da, mai da rateuri, dar nimeni nu e perfect. Trust me, cat timp esti ok, esti stress free. Google e obligat sa faca curat, sa curete serp-ul de "cu de toate", e treaba lui, treaba ta este sa ai o prezenta ok, de restul se ocupa el. Dupa ce esti ok, poti sa profiti de faptul ca nu e perfect si esti si mai ok
Oare ebay nu se supara ca a dat cu ei de pamant? Dar okazii cand le vine vremea, nu se supara? Ba da, dar atat timp cat NU sunt ok, se supara pe ei
nu pe google.
Cat despre facebook, e normal sa rankeze, ocupa locul afacerilor care trebuie sa mearga in adwords. Fa-ti planul pentru maxim 5 afaceri in serp (prima pagina), ca sa nu te mai superi pe viitor. Daca esti printre cele 5, esti ok.
---------------
Nu conteaza ce update este (vine), cand este (vine), pentru ca atat timp cat esti OK, ai doar de castigat. Restul e can-can.
--------------
Update-ul de panda este irelevant, nu aduce nimic nou: penalizeaza site-uri care nu sunt ok. Deci?
Vine penguin acum, o sa penalizeze alte milioane de site-uri, care nu sunt ok. Deci?
-------------
off: vezi ca au lansat "ok google", poate te ajuta
Ultima modificare făcută de Tom; 23rd May 2014 la 18:56.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
scoopo
Stii foarte bine ca multe rezultate nu au ce cauta pe primele 5 pozitii dar se afla de mult mult timp acolo.
E ca si cum ti-as cere eu socoteala pentru reclamele sau aplicatiile de pe site-ul tau..... Exista vreun contract intre noi si Google, are vreo obligatie la noi? Eu asta nu pricep, de unde incrancenarea asta? E normal ca Google sa faca ce vrea pe mosia lui, nu trebuie sa ne dea noua socoteala, faptul ca uneori ne mai da si explicatii trebuie luat ca o favoarea nu ca un drept...