Pagina 6 din 16 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 152

Subiect: Panda update 4.0

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

SI care e reteta daca tu zici ca nu stim despre ce vb ?
    CA sunt cativa care au inteles ca rezultatele upaturilor au LEgatura cu directia in care merge seo.Si da discutiile sunt depsre compania google e si normal ca ei fac upda. nu noi le facem si ei stiu mai bine ce fac.Tu nu ai inteles ca nu exsita reteta seo (nu mai exista) sunt cativa pe forum cu site-uri perfecte si trafica de oridinul zecilor de mii care le-a scazut traficul fara nici un motiv.Si au urcat site-uri spam fara articole scrise de 2 ani in fata lui ...asta vezi tu reteta seo.?
    Imi pare rau dar discutia este depsre update si directie unde se indreapta seo.NU trebuie sa zeci CA CALU doar update de acuma si sa te adaptezi si peste 1 luna sa schimbe algortimul si sa cazi....E o mare nebuloasa aici.Asta este un update de tot rasu o sa vezi si de ce,cand vor ranka paginile de facebook peste marile site-uri..
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Colegul zicea sa ramana topicul despre rapoartele privind noul update timp de 2 saptamani. Hai sa-l ascultam ca google oricum nu ne asculta.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    SI care e reteta daca tu zici ca nu stim despre ce vb ?
    CA sunt cativa care au inteles ca rezultatele upaturilor au LEgatura cu directia in care merge seo.Si da discutiile sunt depsre compania google e si normal ca ei fac upda. nu noi le facem si ei stiu mai bine ce fac.Tu nu ai inteles ca nu exsita reteta seo (nu mai exista) sunt cativa pe forum cu site-uri perfecte si trafica de oridinul zecilor de mii care le-a scazut traficul fara nici un motiv.Si au urcat site-uri spam fara articole scrise de 2 ani in fata lui ...asta vezi tu reteta seo.?
    Imi pare rau dar discutia este depsre update si directie unde se indreapta seo.NU trebuie sa zeci CA CALU doar update de acuma si sa te adaptezi si peste 1 luna sa schimbe algortimul si sa cazi....E o mare nebuloasa aici.Asta este un update de tot rasu o sa vezi si de ce,cand vor ranka paginile de facebook peste marile site-uri..
    scoopo, de ce esti asa suparat? Cine te supara? Google? Nu are de ce. Ai site ok, structura ok, continut unic si ok, link-uri ok, esti OK. Daca nu le ai, nu trebuie sa te superi pe google, pentru ca el vrea site-uri ok, nu suporta site-urile "cu de toate".

Asa ca poti sa te superi 2 saptamani pe tine, sa-ti faci "ok" in site si dupa esti ok. Google nu schimba nimic, e la fel ca si acum multi ani. Da, mai da rateuri, dar nimeni nu e perfect. Trust me, cat timp esti ok, esti stress free. Google e obligat sa faca curat, sa curete serp-ul de "cu de toate", e treaba lui, treaba ta este sa ai o prezenta ok, de restul se ocupa el. Dupa ce esti ok, poti sa profiti de faptul ca nu e perfect si esti si mai ok

Oare ebay nu se supara ca a dat cu ei de pamant? Dar okazii cand le vine vremea, nu se supara? Ba da, dar atat timp cat NU sunt ok, se supara pe ei nu pe google.

Cat despre facebook, e normal sa rankeze, ocupa locul afacerilor care trebuie sa mearga in adwords. Fa-ti planul pentru maxim 5 afaceri in serp (prima pagina), ca sa nu te mai superi pe viitor. Daca esti printre cele 5, esti ok.

---------------
    Nu conteaza ce update este (vine), cand este (vine), pentru ca atat timp cat esti OK, ai doar de castigat. Restul e can-can.

--------------

Update-ul de panda este irelevant, nu aduce nimic nou: penalizeaza site-uri care nu sunt ok. Deci?
    Vine penguin acum, o sa penalizeze alte milioane de site-uri, care nu sunt ok. Deci?

-------------

off: vezi ca au lansat "ok google", poate te ajuta
    Ultima modificare făcută de Tom; 23rd May 2014 la 18:56.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Indexare ftp Rulez un free monitor for google si ma tot minunez la ce gaseste:
    index-ciudat.jpg
    Cod 550
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Tom nu sunt suparat ca momentan eu stau ok ....nu am cazut (doar a dansat) la unele pozitii.Cat despre clean site asta nu mai tine momentan am vazut site-uri ok cazute fara pic de spam link-uri puternice naturale,si nu vorbesc de un singur caz.Da rateuri nimeni nu este perfect dar..daca vrei pm si iti dovedesc locul 1 cu 99% spam nesimtit de minim un an rankeaza...Cat despre paginile de facebook si useri zeci de mii cumparati si toate naspeturile de pagini sa rankeaze...unde vezi ceva bun .Ebay ca si restu in 2-3 luni revine trebuie sa loveasca si site-uri mari cum a fost cnn etc...dar in 2-3 luni revin mai puternic fara nici o modificare.Stii foarte bine ca multe rezultate nu au ce cauta pe primele 5 pozitii dar se afla de mult mult timp acolo.Despre seo ... seo devine poveste cat de curand binenteles nu de tot ,se va schimba tot google dupa ce toata lumea va avea telefoane smart.Deja la mine pe site 20% vin de pe telefon triplu fata de anu trecut,vor urca aplicatiile pe ios android etc.Bine iara deviez ).Uite rezultate irelevante pentru mine scrie televizoare ieftine cumpara tu de la primu pe home page ,sa nu ai vb de calitate si css etc ca nu tot timpul conteaza.
    Oricum sa stii ca sunt relax dar mai tre sa mai scriu si eu ca si asa scriu gramatical prost

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

OFF - accept negative!

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Tom nu sunt suparat ca momentan eu stau ok ....nu am cazut (doar a dansat) la unele pozitii.Cat despre clean site asta nu mai tine momentan am vazut site-uri ok cazute fara pic de spam link-uri puternice naturale,si nu vorbesc de un singur caz.Da rateuri nimeni nu este perfect dar..daca vrei pm si iti dovedesc locul 1 cu 99% spam nesimtit de minim un an rankeaza...Cat despre paginile de facebook si useri zeci de mii cumparati si toate naspeturile de pagini sa rankeaze...unde vezi ceva bun .Ebay ca si restu in 2-3 luni revine trebuie sa loveasca si site-uri mari cum a fost cnn etc...dar in 2-3 luni revin mai puternic fara nici o modificare.Stii foarte bine ca multe rezultate nu au ce cauta pe primele 5 pozitii dar se afla de mult mult timp acolo.Despre seo ... seo devine poveste cat de curand binenteles nu de tot ,se va schimba tot google dupa ce toata lumea va avea telefoane smart.Deja la mine pe site 20% vin de pe telefon triplu fata de anu trecut,vor urca aplicatiile pe ios android etc.Bine iara deviez ).Uite rezultate irelevante pentru mine scrie televizoare ieftine cumpara tu de la primu pe home page ,sa nu ai vb de calitate si css etc ca nu tot timpul conteaza.
    Oricum sa stii ca sunt relax dar mai tre sa mai scriu si eu ca si asa scriu gramatical prost
    OK, ma bucur, pentru ca nu ai de ce sa-ti bati capul, cat timp esti ok. Cat timp esti curat, doar cresti si cresti. Iar daca ai un business cu planuri pe termen lung, asta e tot ce conteaza. "da si fugi" e pentru cei mai tineri.

Da-mi exemple de "site-uri ok cazute fara pic de spam link-uri puternice naturale,si nu vorbesc de un singur caz", care au picat, sunt tare curios.

"locul 1 cu 99% spam nesimtit de minim un an rankeaza", ia sa vedem si aici (da pm).

Paginile de facebook sunt o problema pentru algoritm, dar din "problema" au devenit "bonus". Orice pagina de fb elimina o pagina de "business", care ajunge la adwords. Avantaj google

Site-urile penalizate nu-si revin, se curata si isi revin, iar asta e o diferenta esentiala. Nu le tine nimeni "in puf", astea sunt povesti, dar cand ai probleme interne, se rezolva usor. Cand iti zboara index, e mai greu.

"seo devine poveste", este ceea ce credeam si eu acum 2 ani, cand eram "mai mic", dar adevarul este ca seo creste si se transforma in ceva mai complex decat este acum, mult mai putin accesibil pentru userul clasic de internet. Seo este un serviciu obligatoriu, care costa din ce in ce mai mult, tocmai pentru ca este din ce in ce mai complex si ESENTIAL pentru orice afacere online. Deci uita de "speranta" cum ca "seo dispare", ca te inseli amarnic. Hai sa-i zicem promovare online ca suna mai pe intelesul tuturor. Un business fara promovare? Brand sau inovatie, altfel nu se poate!

Traficul de pe telefoane tot din google vine = seo.

Aplicatiile sunt "infecte", nimeni nu instaleaza aplicatie de "site/shop", poate doar jocuri si aplicatii de "management", dar site? Nop! Tot google ofera traficul.

Ex cu televizoare este absurd, da-mi voie sa nu cred ca-ti bazezi teoriile pe un asemenea exemplu. Nimeni nu vrea sa fie asociat cu "ieftin", iar emag chiar vad ca se distreaza copios cu tine si altii
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Ai pm.si aia cu aplicatiile de shoping ai sa fii mirat cate femei comanda de pe asa ceva.era doar un simplu ex.Stii foarte bine cuvantul ieftin iese la cautari enorm in ultimi 2 ani toti au adwords pe el deci da emag se asociaza si cu ieftin( vezi adwords).Aia cu distractia lui emag ai restu ai pm..

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Stii foarte bine ca multe rezultate nu au ce cauta pe primele 5 pozitii dar se afla de mult mult timp acolo.
    E ca si cum ti-as cere eu socoteala pentru reclamele sau aplicatiile de pe site-ul tau..... Exista vreun contract intre noi si Google, are vreo obligatie la noi? Eu asta nu pricep, de unde incrancenarea asta? E normal ca Google sa faca ce vrea pe mosia lui, nu trebuie sa ne dea noua socoteala, faptul ca uneori ne mai da si explicatii trebuie luat ca o favoarea nu ca un drept...

Pagina 6 din 16 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Confirms Panda Update Is Rolling Out
    De avram în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th September 2013, 22:33
  2. Studiu Google Panda update
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th June 2012, 01:42
  3. Video Panda Update
    De felix în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th December 2011, 14:17
  4. Panda update 2.5 septembrie 28-30.
    De Tom în forumul Google