Postat în original de
scoopo
:) Tom nu sunt suparat ca momentan eu stau ok ....nu am cazut (doar a dansat) la unele pozitii.Cat despre clean site asta nu mai tine momentan am vazut site-uri ok cazute fara pic de spam link-uri puternice naturale,si nu vorbesc de un singur caz.Da rateuri nimeni nu este perfect dar..daca vrei pm si iti dovedesc locul 1 cu 99% spam nesimtit de minim un an rankeaza...Cat despre paginile de facebook si useri zeci de mii cumparati si toate naspeturile de pagini sa rankeaze...unde vezi ceva bun :)).Ebay ca si restu in 2-3 luni revine trebuie sa loveasca si site-uri mari cum a fost cnn etc...dar in 2-3 luni revin mai puternic fara nici o modificare.Stii foarte bine ca multe rezultate nu au ce cauta pe primele 5 pozitii dar se afla de mult mult timp acolo.Despre seo ... seo devine poveste cat de curand binenteles nu de tot ,se va schimba tot google dupa ce toata lumea va avea telefoane smart.Deja la mine pe site 20% vin de pe telefon triplu fata de anu trecut,vor urca aplicatiile pe ios android etc.Bine iara deviez :))).Uite rezultate irelevante pentru mine scrie televizoare ieftine cumpara tu de la primu pe home page ,sa nu ai vb de calitate si css etc ca nu tot timpul conteaza.
Oricum sa stii ca sunt relax dar mai tre sa mai scriu si eu ca si asa scriu gramatical prost :))