Poate au ramas fara programatori, nu are cine sa verifice miliarde de site-uri... pusca mea, s-a stricat google. Deschide un topic separat si discutam acolo doar despre google. Ok? Asta e despre rapoarte panda 4.
Versiune printabilă
Poate au ramas fara programatori, nu are cine sa verifice miliarde de site-uri... pusca mea, s-a stricat google. Deschide un topic separat si discutam acolo doar despre google. Ok? Asta e despre rapoarte panda 4.
Se pare ca asta e patentul pentru Panda. :)
https://docs.google.com/viewer?url=p.../US8682892.pdf
Au un demo? Parca mi-as inlocui pe desktop search de la windows cu ceva de la google :)
Ati mai suferit modificari de pozitie in cautari? La site-urile mele nu observ deocamdata nici un fel de schimbari..
Nici la mine. Un singur site picat din motive cunoscute (content insuficient pe pagini) de peste 1 an creste spectacular apoi isi revine. In rest... liniste si pace.
Citez
Citat:
Is the initial score for the resource below a first threshold?
Citat:
Is the initial score for the resource below a second threshold?
Ce inteleg eu d'aici este ca locurile 1, 2 si 3 o sa aiba viata grea daca vor sa se mentina. Asa ca daca vreti viata lunga si imbelsugata, constanta, ar trebui sa va orientati spre locurile 4 - 10.Citat:
The search system 114 also includes or can communicate with a score modification engine 140 that generates modification factors that are applied by the search system 114 to initial scores generated by the search engine 130 for resources that match the query.
Imi comfirma unele banuieli referitoare la algoritm
Poate imi spuneti voi ce intelegeti din fraza de mai jos prin "implied link"
Citat:
A link for a group of resources is an incoming link to a resource in the group, i.e., a link having a resource in the group as its target. Links for the group can include express links, implied links, or both. An express link, e.g., a
hyperlink, is a link that is included in a source resource that a user can follow to navigate to a target resource. [B]An implied link is a reference to a target resource, e.g., a citation to the target resource, which is included in a source resource but is
not an express link to the target resource. Thus, a resource in the group can be the target of an implied link without a user being able to navigate to the resource by following the implied link.
Eu inteleg altceva de aici
Scorul initial de ranking bazat pe factorii de baza de ranking poate fi modificat in anumite conditii daca algoritmul (panda, pinguin) aloca un scor SPAM domeniului sau paginii
Sa spunem ca fiecare pagina primeste cate un punctaj dat de relevanta continut (x puncte), autoritate domeniu data de link-uri referinte, citations totale domeniu (y puncte), autoritate pagina resursa data de link-uri, referinte, citation, etc (z puncte)
Clasamentul initial se face in functie de suma S(X+Y+Z)
Daca esti inclus in baza de date cu site-uri cu punctaj de tip spam de la PANDA si Pinguin vin factorii de corectie panda si pinguin care se scad S(X+Y+Z) -P (pinguin) - P2(panda) si rezulta un alt scor de pozitionare in clasamant
Asa ca daca initial aveai un scor ce te punea in pozitia 1 dupa ce din scorul tau au fost scazute scorurile de spam ale pinguin si panda ai fost reclasat
Tocmai d-aia iti ziceam, ca in aceste conditii, cele mai bune pozitii sunt: 4-5-6. Locurile 1, 2 si 3 o sa fluctueze in continuu si n-o sa ai nici-o siguranta. In timp ce locurile de mijloc o sa fie cel mai la adapost. Ca sa punem in termeni moderni "e cool sa fii pe locul 4, 5 sau 6" sau "noul loc 1 e locul 4 :)", cum era cool pana acum sa fii pe 1, 2 sau 3.
PS: Implied, link, citations, etc, e despre branduri. Cele care vor fi favorizate pentru locurile 1, 2 si 3.
Ca sa ne mai descretim fruntile, o poza mai recenta de-a unchiului Tom:
Ataşament 3192